Pulluk batmadığı için süremediğim bir tarla vardı. Kazayağı çekmeye güdince farkettik unutmuşuz sürmeyi. Aşşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
TeşekkürlerKolay gelsin claas farkı güzel gidiyor
Teşekkürler tam olarak nereden bahsediyosunuz anlamadimGüzel paylaşım. Kolay gelsin. Arion' un kabinde ki eksik lamba yerlerine ikişer tane oval led lambalardan alır takarsan daha yakışıklı durur. Onların kablo ve soket yerleri hazırdır. Montajı kolay olur.
Teşekkürler tam olarak nereden bahsediyosunuz anlamadim
Anladim abi ışık şuanda yeterli ama görünüş acisindan güzel olur ileriki zamanda takabilirim teşekkürler bilgi verdiginiz icin.![]()
Şu şekilde kabinin üstüne öne ve arkaya iki adet daha takabilirsiniz. Kabloları mevcuttur. Lastik takozlar ile kapalı bağlantı yerleri. Aynı tarz yeni led lambalar var güzel durur.
![]()
TeşekkürlerKolaygelsin
8.ayda patlatma çekmiştim zaten ama yinede sert toprakPulluk çektiğin tarlaya derin kazayağı cekseymişsin keşke, yada cizel filan.
EvetPatlatma çektiğin tarlayı şimdi pullukla mı sürüyorsun
4 yil bitti bir defa arka hidrolik indirme kaldirma beyni bozuldu,bi defa tek fren kullandigimiz için sol fren balatasi bitmiş ve yağa talaş karışmış ondan dolayi bi ariza yasadik bide baska bi sorun olmadi.Hiç classta arıza yaşadınızmı