Siz olsaniz hangisini tercih edersiniz
Hacım yöreden kaynaklı sanırım dürtüzleme diyoruz biz. Hassasiyet milden sağlanıyor arka kolların mil esnedikçe kaldırma yapıyor traktör zorlanınca. Tümolarda bu çok hassas değil ayarlı değilse elle indir kaldır yapmaktan traktörden soğursunuz.dürtüzleme derken?boyle bi ayar mi varmis. İlk kez duyuyorum.lutfen kusuruma bakmayin
Anladim cok sagol. Ustalar bilir heralde.Hacım yöreden kaynaklı sanırım dürtüzleme diyoruz biz. Hassasiyet milden sağlanıyor arka kolların mil esnedikçe kaldırma yapıyor traktör zorlanınca. Tümolarda bu çok hassas değil ayarlı değilse elle indir kaldır yapmaktan traktörden soğursunuz.
Hacım yöreden kaynaklı sanırım dürtüzleme diyoruz biz. Hassasiyet milden sağlanıyor arka kolların mil esnedikçe kaldırma yapıyor traktör zorlanınca. Tümolarda bu çok hassas değil ayarlı değilse elle indir kaldır yapmaktan traktörden soğursunuz.
780 de indir kaldır yapmaktan bunalmıştık bir ara konyadan komple alt tabloyu getirtti babam ayarladı çok iyi oldu. Olay o arkadaki çubuğu ayarlamakta bilmiyorsan ağlarsın tarladayani bi elin hep hidrolik kolunda olucak arada yoklamadan motor yörümez
klasik fiat tumosan eski kasa newholland huyu
![]()
İnşallah vardır sizin orada anlayan ustası. Neden bu traktörleri tercih ediyorsunuz ?Anladim cok sagol. Ustalar bilir heralde.
Valla biliyorum desem yalan olur.[emoji3]780 de indir kaldır yapmaktan bunalmıştık bir ara konyadan komple alt tabloyu getirtti babam ayarladı çok iyi oldu. Olay o arkadaki çubuğu ayarlamakta bilmiyorsan ağlarsın tarlada![]()