PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
1997 SAME EXPLORER 80 4X4 NASIL TRAKTÖRDÜR(5 VİTESLİ)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1284405" data-attributes="member: 56055"><p>İnşallah Yasin, bir gün denk geliriz belki de.</p><p></p><p>Traktörün piyasasını yazmadım unuttum daha doğrusu. </p><p></p><p>Yukarıda fotoğraf attım zaten bizim 90 a 40.000 veren çıktı, babam vermedi, yeni yaptırdık diye. </p><p></p><p>Bahsettiğin 70 ve 80 ler 35 40 arası gideri var. </p><p></p><p>Edirne taraflarında galerilerde 50 bine gayet temiz 2005 model 80 ler var. Hem de kabinli. Zaten Edirne tarafında galeriler allayıp pullayıp motoru vitrine çıkarır. </p><p></p><p>10 sene kadar önce bizim akrabalar çok Same kullandı, 70 75 ve 90 olan vardı modelleri 2005 2007 arası. </p><p></p><p>2005 model 90 alındı bir ara 3 ay kadar kullanıldı sattılar, arıza çıkmıştı çok, ne vardı hiç hatırlamıyorum.</p><p></p><p>Bir ara Lamborghini 774-80 bile vardı, 1 ay durmadan satıldı.</p><p></p><p>Kare burunlu olanlar çok tutuldu ormanda. En eski Same yi biz getirdik sülalye, deneyim oldu onlarada. </p><p></p><p>Yakıt olarak çok muhtemel tüm motorlardan iyi, Same ve Deutz dan inen en başta yakıtı arar.</p><p></p><p>Şimdiden hayırlı olsun, aldınız mı bilmiyorum ama..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1284405, member: 56055"] İnşallah Yasin, bir gün denk geliriz belki de. Traktörün piyasasını yazmadım unuttum daha doğrusu. Yukarıda fotoğraf attım zaten bizim 90 a 40.000 veren çıktı, babam vermedi, yeni yaptırdık diye. Bahsettiğin 70 ve 80 ler 35 40 arası gideri var. Edirne taraflarında galerilerde 50 bine gayet temiz 2005 model 80 ler var. Hem de kabinli. Zaten Edirne tarafında galeriler allayıp pullayıp motoru vitrine çıkarır. 10 sene kadar önce bizim akrabalar çok Same kullandı, 70 75 ve 90 olan vardı modelleri 2005 2007 arası. 2005 model 90 alındı bir ara 3 ay kadar kullanıldı sattılar, arıza çıkmıştı çok, ne vardı hiç hatırlamıyorum. Bir ara Lamborghini 774-80 bile vardı, 1 ay durmadan satıldı. Kare burunlu olanlar çok tutuldu ormanda. En eski Same yi biz getirdik sülalye, deneyim oldu onlarada. Yakıt olarak çok muhtemel tüm motorlardan iyi, Same ve Deutz dan inen en başta yakıtı arar. Şimdiden hayırlı olsun, aldınız mı bilmiyorum ama.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
1997 SAME EXPLORER 80 4X4 NASIL TRAKTÖRDÜR(5 VİTESLİ)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt