PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2. EL TRAKTÖR ALMAK İÇİN KIŞI BEKLEMEK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci01" data-source="post: 1366558" data-attributes="member: 78824"><p>Reis bugün faize karşıyım dedi yine hadi bu ay yaptılar faiz artışı önümüzdeki ay yine isteyecekler ondan sonra yine korkunun ecele faydası yok çıksınlar desinler ben develuyasyon yapıyorum atıyorum dolar 12 lira bakalım halk dolarıni nasıl satıyor merkez Bankası nin eksi de olan döviz rezervi nasıl doluyor bunlar hala baskılama yapıyorlar bırak kaç olursa olsun başka türlü çıkış yok eninde sonunda patlayacak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci01, post: 1366558, member: 78824"] Reis bugün faize karşıyım dedi yine hadi bu ay yaptılar faiz artışı önümüzdeki ay yine isteyecekler ondan sonra yine korkunun ecele faydası yok çıksınlar desinler ben develuyasyon yapıyorum atıyorum dolar 12 lira bakalım halk dolarıni nasıl satıyor merkez Bankası nin eksi de olan döviz rezervi nasıl doluyor bunlar hala baskılama yapıyorlar bırak kaç olursa olsun başka türlü çıkış yok eninde sonunda patlayacak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2. EL TRAKTÖR ALMAK İÇİN KIŞI BEKLEMEK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt