PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2008 universal 533
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Maydoslu" data-source="post: 1387747" data-attributes="member: 86591"><p>Herkese merhabalar faydası olur diye geç de olsa yazayım dedim bende 2 yıldan beri tek çeker 2008 model universal 533 var çok şükür hiç bir problem çıkarmadı daha önce 640 Fiat 480 Fiat 6056 ve 96 model 445 universal kullandım tek çeker olarak 60 56 ile eşdeğer bir traktör hatta 7 li patlamada aynı tarlada çok daha başarılı parça olarak Fiat ile aynı gidip 55 46 falan alıp ta daha fazla para verip 87 88 model eski traktöre kanmayın sonuçta metal yorgunluğu var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maydoslu, post: 1387747, member: 86591"] Herkese merhabalar faydası olur diye geç de olsa yazayım dedim bende 2 yıldan beri tek çeker 2008 model universal 533 var çok şükür hiç bir problem çıkarmadı daha önce 640 Fiat 480 Fiat 6056 ve 96 model 445 universal kullandım tek çeker olarak 60 56 ile eşdeğer bir traktör hatta 7 li patlamada aynı tarlada çok daha başarılı parça olarak Fiat ile aynı gidip 55 46 falan alıp ta daha fazla para verip 87 88 model eski traktöre kanmayın sonuçta metal yorgunluğu var [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2008 universal 533
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt