2012 ekipman destekleri açıklandımı?

Ynt: 2012 ekipman destekleri açıklandımı?

ERKUNT_TRAKTÖR link=topic=50051.msg498807#msg498807 date=1324924618' Alıntı:
bu dediklerinden yok diye biliyorum ama diskaro goble ve rotatil var
disk tiller veya tillere olursa oda olur bakalım

daha açıklanmaz en erken mart nisan,içerik senelerdir hiç değişmiyor dızgaraya destek var ancak disk tiller ı hangi kapsama alıyorlar bilmiyorum ama pulluk-kültivatöre destek yok

arkadaslar kayıtlar yıl basından sonra buyuk ıhtımal baslıyomus cunku dun tarım ıl mudur lugune sorduk bende 1600 cekılı pulverızator e yazılcam....

mart ayında olacağı söyleniyor büyük ihtimalle. genelde dıskaro-mibzer-ilaç makinası-sap parçalama-paket makinası oluyor. bu sene farklı birşey olurmu bilemem.

adı deslekleme firmalar fiyatları birken iki yaptılar desteksiz peşin alan biz çifçilere oldu hep rant kavgası ortada birşey yok

MART ' IN ilk haftası gibi açıklanıyor.inşallah busenede mart ' ta açıklanır :D

yahya link=topic=50051.msg530467#msg530467 date=1328628273' Alıntı:
adı deslekleme firmalar fiyatları birken iki yaptılar desteksiz peşin alan biz çifçilere oldu hep rant kavgası ortada birşey yok
bunda yanılıyorsun . ben denizlide traktör yedek parça ve zirai ekipman işi yapıyorum. makinalar hibeli olduğu zaman ayrı normal satışta ayrı diye bişey yok.fiyat ikiside aynı.belki %5 anca farkeder. onunda sebebi devletten gelen paranın 5-6 ayı bulması. bende makina fiyatlarının çok pahalı olduğunun farkındayım. ama son 1-2 yılda demir çeliğe baya zam geldi.ayrıca dolar ve euroda yükseldi.