2012 MODEL TT55B KASKO BEDELİ TAHMİNEN NE TUTAR YAPTIRAN VARMI ?

MERHABA ARKADAŞLAR TRAKTÖRE BENDEN 1000 TL ALDILAR AMA BEN DİĞER BİR KONUDA MF 4X4 ÜN 500 TL YE YAPILDIĞI BİLGİSİNİ ALDIM SİZCE BEN FAZLAMI ODEDİM ACABA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

slk-*-s

2012 MODEL NH TT55B KASKO BEDELİ TAHMİNEN NE TUTAR YAPTIRAN VARMI??

Ynt: 2012 MODEL TT55B KASKO BEDELİ TAHMİNEN NE TUTAR YAPTIRAN VARMI ?

deutz agrolüx 75 hp 2012 model 430 tl ye yaptırdım.eğer kredi kullandıyasanız bende kredi kullandam 36 milyar toplam masrafı 1190 tl.

Hipotek olarak evi gösterdiyseniz eğer evinizi dask ve konut sigortası yapıyorlar.Bunun yanında tarsim sigortası hayat sigortası neler yaptıklarına bağlı.normlade kasko o kadar imkansız çıkması yarı fiyatına yaptırırım ben :)

kasko şirketleri arasında fiyatlar değişiklik gösterebiliyor benim traktöre axa kasko 900 civarı rakam söylerken güneş siğorta 550 tl gibi fiyat vermişti. Dikkat edilmesi gereken bir hususta kasko şirketin traktörün bedelini ne kadar tuttuğudur. aynı firma traktör bedelini düşük gösterip kasko fiyatınıda düşürebilir. Tabi traktörün 1 yaş ve üzeri ise ve daha önce de kasko yaptırdıysan %30 hasarsızlık indirimi de var diye biliyorum. eksik bilgim varsa affola

Ben 2006 da sıfır aldığmda, halk bankası 400 tl ye yaparken aksa oyak 550 tl demişti bazı sigorta şirketleri traktöre kasko yapmıyor bile.