2012 same explorer 85 t 14 inch 3 lü pulluk

sameexplorer85t
emeğe saygı gereksiz tartışmalara yol açacak yorum yapmayın 4lü 14 numara pulluk yapım aşamasında yakında onunda videoları eklenecek motor alıştırması fazla zorlamadık powerda 1400 devir standart kamlumbağa 4 ile ağır toprakta

Ynt: 2012 same explorer 85 t 14 inch 3 lü pulluk

performansını merak ettiğim bi seri explorer3 tarlada hiç görmemiştim.. tesekkurler paylasım için

Eline Sağlık paylaşım için Tşkler. Peki izlenımlerın neler Explorer 3 için Eksileri Artıları 85 hp için devasa gorunuyorr )

paylaşım için tşkler çok şahane motor çok seviyorum bu explorer3 leri gs leri daha güzel sanırım. deutz agrofarm 410 gs ler var onlarda vites daha fazla sanırım 40+40 vites diye biliyorum bu deutz same lerin avrupa modelleri çok şahane motor ya. allah güle güle kullandırmak nasip etsin 4 lü donerliyi rahat çeker bu makina.

amacımız kimsenin malını kötülemeden imkan dahilinde en iyisine sahip olmak same deuthz-fahr grubu bu yolda iyi yönde ilerlemekte isterizki herkes herşeyin en iyisine sahip olsun kaliteli yorumlarınız için teşekkür ederim

hayırlı olsun. güle güle kullanın. çok kalıplı traktörmüş. çok güzel duruyo. fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz.

Pullukta traktörde çok iyi maşallah. Allah kaza bela vermesin. Ama pulluklar çok hoşuma gitti toprağı tam çeviriyor. Hiç anız bırakmamış toprak yüzeyinde. Kolay gelsin.

gs modelimi bu düzmü fiyatı nedir yakıt olarakta çok övüyorlardı sameleri hayırlı olsn

güzel paylaşım... yapım asamasındaki pullugun daha güzel gidiceine eminim :)