PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
2013 Yılında Hangi Yağlık Ayçiçek Tohumunu Ekeceksiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="altansat" data-source="post: 671585" data-attributes="member: 11368"><p><strong>Ynt: 2013 Yılında Hangi Yağlık Ayçiçek Tohumunu Ekeceksiniz</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar Ben gecen yıl Transol marka ayçicek tohumu ektim bizim dönümle 1230 aldım 2500 m2</p><p>yağ oranı iyi sula araziler ve fazla toprak seçmez kalın ve normal topraklarda verim iyidir</p><p>Alhaja iyi tohum buda fazla toprak seçmez ortalama bizim burada verim 300 ile 500 kg arasında</p><p>C70165 buda iyi tohum ama biraz kaliteli toprak sever ortalma verim 300 ile 500 kg deka bazında</p><p>Bosfora gecen yıl eken arkadaşlarım var 400 kg verim aldılar dekar bazında</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="altansat, post: 671585, member: 11368"] [b]Ynt: 2013 Yılında Hangi Yağlık Ayçiçek Tohumunu Ekeceksiniz[/b] Arkadaşlar Ben gecen yıl Transol marka ayçicek tohumu ektim bizim dönümle 1230 aldım 2500 m2 yağ oranı iyi sula araziler ve fazla toprak seçmez kalın ve normal topraklarda verim iyidir Alhaja iyi tohum buda fazla toprak seçmez ortalama bizim burada verim 300 ile 500 kg arasında C70165 buda iyi tohum ama biraz kaliteli toprak sever ortalma verim 300 ile 500 kg deka bazında Bosfora gecen yıl eken arkadaşlarım var 400 kg verim aldılar dekar bazında [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
2013 Yılında Hangi Yağlık Ayçiçek Tohumunu Ekeceksiniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt