Bilindiği üzere geçen seneki Ankara tarım Fuarı tam bir hayal kırıklığı oldu benim açımdan (bazı markalar için tabi) NH standında yapılan ankete katılmak için sıraya girdim sıra bana geldi masa başında oturan kız kalktı gitti bende arkasından anket yapacaktık deyince ' ' BEKLESENE GELECEZ ' ' gibi kaba bir cümleyle tersledi zaten ben cevap vermeden arkadaki dayıların sesini yükseltmesi bir oldu 1.vaka bu fuardaki nh yi temsil eden bayi Peker Otomotiv 2.vakada ise ben Mustafa Koç-Barış Uzel-Kamil Aydın 4 kişi Barış abiye ayak uydurduk jd standına yanaştık bazı modelleri inceleyecektik Barış abi motorlar kilitli heralde dedi bize dönükken bende evet abi kilitli hepsi dedim başka bişey çıkmadı ağzımdan ordaki jd standındaki 18-19 yaşlarındaki görevli şahış ' ' HEE HEPSİNİ KİTLEDİK... ' ' diyip ters ters bakmasıda 2.vaka oldu bende duydum o sıra onun o söylediğini döndüm baktım bikaç saniye sonra tatsızlık çıkmasın gelen abilerimizin misafirlerin keyfi kaçmasın diye döndüm gittim normalde tek dolaşıyor olsam gider yanına konuşurdum kendisiyle ama oda o insanların kendi kişiliğiyle ilgili bişey o adam öyleyse değiştiremezsin onu işte bu bayide Ankaranın büyük bayilerinden olan Yurttaşlar John Deere dir yani başınıza bu iki markada böyle bir olay gelirse şaşırmayın
burda amacım markaları kötülemek falan değil sadece firma yetkililerinin tavrı ve tutumudur ilgisizliğidir saygılarımla