2014 MODEL TDD SERİSİ ÇİFTÇEKER VE DEFRANSİYEL KİLİDİNE GEÇİŞ HAKKINDA

arkadaşlar servis traktör hareket halindeyken çiftçeker ve defransiyel kilidine geçiş yapma durmasdını bekle diyor.ama ben bunu uygulamıyorum malesef.tdd serisi kullanan arkadaşlar bu sorun olur mu sizce.ve siz nasıl kullanıyosunuz.

Ynt: 2014 MODEL TDD SERİSİ ÇİFTÇEKER VE DEFRANSİYEL KİLİDİNE GEÇİŞ HAKKINDA

4 çekerde pek sorun olacağını zannetmiyorum sonuçta tam gazda frene basınca bile 4 çekere geçiyoken hareket halinde geçmesinin sakıncası ne olabilirki? ama diferansiyel bencede durarak geçirilmeli pedallı olan traktörlerde ne zorlukla devreye alındığını düşünürsek durarak yapmak daha mantıklı :)

Ynt: 2014 MODEL TDD SERİSİ ÇİFTÇEKER VE DEFRANSİYEL KİLİDİNE GEÇİŞ HAKKINDA

İsmail Pelit link=topic=77542.msg917078#msg917078 date=1410037020' Alıntı:
4 çekerde pek sorun olacağını zannetmiyorum sonuçta tam gazda frene basınca bile 4 çekere geçiyoken hareket halinde geçmesinin sakıncası ne olabilirki? ama diferansiyel bencede durarak geçirilmeli pedallı olan traktörlerde ne zorlukla devreye alındığını düşünürsek durarak yapmak daha mantıklı :)
haklısın frene basıncada dörtçekere geçiyo bunu servise hatırlatmalıyım artık nasıl bir bilgiye sahiplerse.yorum için teşekkür ederim.