Sağolasın 25-26 kg anca gelirKolay gelsin bereketli olsun kaç kg balyalar
Sağolun teşekkürler evet yarım haşbaylı yaptıkKolay gelsin balyalar haşbaylı mı acaba biçim zamanı bitki gelişimi ne durumdaydı
Eyvallah 12 balya alıyor ama eğer balyalar ağırsa önü havalanıyorKolay gelsin. Balya yükleme ekipmanınız hoşuma gitti. Kaç balya alıyor üzerine.
Makinenin altındaki dişler yok sadece haşbayda varBereketli olsun yarım haşbay nasıl oluyo
http://uploads.tapatalk-
Bu yıl verim pek iyi değildi dekardan 15 balya aldım aynı gün hem bağlatıp hem taşıdık.30 dekar da yem bezelyesi ekdim onlar daha iyi fig ekimi yapmam heralde bir daha[/QUOTE]
Arazi sulumuydu kurumuydu
Ben kendi hayvanlarım için ektim satmak için ekmek riskli talep olması lazım alıcı olursa 10-12 tl arası ederanlaşılan sulu olsa dekarda 25-30 balyayı bulcaktı bide abi bunun pazar durumu balyalayıp satması kilosu kaç kuruş balyası kaçar lira siz hayvanlarınız içinmi yoksa satmak için mi ektiniz
Ben kendi hayvanlarım için ektim satmak için ekmek riskli talep olması lazım alıcı olursa 10-12 tl arası eder
Burda 12 liraya buğday samanını alamıyoruz. Fiğ balyası 25 liraBen kendi hayvanlarım için ektim satmak için ekmek riskli talep olması lazım alıcı olursa 10-12 tl arası eder
Bizde 5 tl saman balyası 16 tl yonca alıyoruzBurda 12 liraya buğday samanını alamıyoruz. Fiğ balyası 25 lira
Genelde yarım haşbaylı yapıyorlar bizim buralardaArkadaşlar fíği balyalarken haşbaylımı yapıyorsunuz, yoksa haşbaysız mı? Daha açık sormak gerekiyor ise nasıl balya yapılmalıdır.