PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
Fuarlar Genel
2017 erzurum tarım fuarı..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hkkcmgz" data-source="post: 1160650" data-attributes="member: 59295"><p>İstikrarlı olup işini hakkıyla yapan hesabını iyi bilen çiftçi için traktör kredisi iyi bir şey. Ama ortada saatli bomba gibi gezen çiftçiler gırla mevcut, bu adamlar traktör kredisini ödemek için başka bankadan kredi çekiyor. Böyle adamlar için kötü haliyle. Sonu traktöre el koymaya kadar gider. Ben bankacıya kızmıyorum. Her şeyin sorumlusu hesabını bilmeyen adamdır. Kimse sana zorla para satmıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hkkcmgz, post: 1160650, member: 59295"] İstikrarlı olup işini hakkıyla yapan hesabını iyi bilen çiftçi için traktör kredisi iyi bir şey. Ama ortada saatli bomba gibi gezen çiftçiler gırla mevcut, bu adamlar traktör kredisini ödemek için başka bankadan kredi çekiyor. Böyle adamlar için kötü haliyle. Sonu traktöre el koymaya kadar gider. Ben bankacıya kızmıyorum. Her şeyin sorumlusu hesabını bilmeyen adamdır. Kimse sana zorla para satmıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
Fuarlar Genel
2017 erzurum tarım fuarı..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt