PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2018 BUĞDAY TABAN FIYATI ACIKLANDI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="apsiL" data-source="post: 1222517" data-attributes="member: 38742"><p>Ofis ya da tüccarda Arpa olduğunu kim söylüyor da fiyat bu kadar düşük, geçen sene Tarım Kredi bile fırsat bu fırsat diyerek Arpa satın aldı.</p><p></p><p>Benim anlamadığım bundan 4 sene önce kurbanlık koyun 800 Tl civarı idi Arpa yine aynı fiyattı, geçen sene 1200 Tl ile aldık, bugün olmuş 1500 Tl ve hala Arpa fiyatı aynı(Bu rakamlar nerede derseniz,Adana T.beyli). Bu girdiler bir tek bize mi giriyor anlamıyorum. Sadece Arpa değil saman için de aynı şey geçerli, Yonca için de.. Yaklaşık 5 senedir Yonca Balyası(20-23 kg) 15-20 Tl arası. Herşey artıyor, bizim ürettiğimiz herşey sabit duruyor. Ekmesen olmuyor, eksen de olmuyor.. </p><p></p><p>İklim bile değişti, rakamlar değişmedi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="apsiL, post: 1222517, member: 38742"] Ofis ya da tüccarda Arpa olduğunu kim söylüyor da fiyat bu kadar düşük, geçen sene Tarım Kredi bile fırsat bu fırsat diyerek Arpa satın aldı. Benim anlamadığım bundan 4 sene önce kurbanlık koyun 800 Tl civarı idi Arpa yine aynı fiyattı, geçen sene 1200 Tl ile aldık, bugün olmuş 1500 Tl ve hala Arpa fiyatı aynı(Bu rakamlar nerede derseniz,Adana T.beyli). Bu girdiler bir tek bize mi giriyor anlamıyorum. Sadece Arpa değil saman için de aynı şey geçerli, Yonca için de.. Yaklaşık 5 senedir Yonca Balyası(20-23 kg) 15-20 Tl arası. Herşey artıyor, bizim ürettiğimiz herşey sabit duruyor. Ekmesen olmuyor, eksen de olmuyor.. İklim bile değişti, rakamlar değişmedi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2018 BUĞDAY TABAN FIYATI ACIKLANDI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt