PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2018 BUĞDAY TABAN FIYATI ACIKLANDI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="egemena" data-source="post: 1222548" data-attributes="member: 74421"><p>Ak Parti Edirne milletvekili ve Trakya Birlik genel müdürü, Meclis tarım komisyonu üyesi Rafet Sezen bile tarımın ne kadar kötü yönetildiğini itiraf etmiş. Söyleyecek söz yok.</p><p></p><p>Sezen çuvaldızı batırdı!</p><p>Ak Parti Edirne Milletvekili ve Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı, çiftçi Rafet Sezen, Edirne'de Ziraat Odası'ndaki Çiftçiler Günü programında Ankara'da çiftçinin sesini hiçbir şekilde duyuramadıklarını, belirterek; Öncelikle çuvaldızı kendimize, iğneyi başkasına batıracağız. Benim bakanım iyi bir genel cerrah, çok düzgün bir adam ama tarımın t'sinden haberi olmadığını öğrendik. Bunları söylemediğimiz sürece hiçbir şekilde tarımda yol almamız mümkün değil dedi... Genç Çiftçi' projesi kapsamında dağıtılan düvelerin yüzde 90'ının boşa gittiğine dikkat çeken Sezen, Adamın 5-10 dönüm tarlası yok, sapı samanı yok, yemi yok biz o adama hayvan veriyoruz O 6'şar düveye acıyorum. O 6 düve gerçekten bu işi yapan, 20-30 baş hayvan bakan insanlara verilseydi bugün en azından 15'er baş olurdu diye konuştu...</p><p></p><p><a href="http://www.hudutgazetesi.com/haber/47615/sezen-cuvaldizi-batirdi.html" target="_blank">http://www.hudutgazetesi.com/haber/47615/sezen-cuvaldizi-batirdi.html</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="egemena, post: 1222548, member: 74421"] Ak Parti Edirne milletvekili ve Trakya Birlik genel müdürü, Meclis tarım komisyonu üyesi Rafet Sezen bile tarımın ne kadar kötü yönetildiğini itiraf etmiş. Söyleyecek söz yok. Sezen çuvaldızı batırdı! Ak Parti Edirne Milletvekili ve Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı, çiftçi Rafet Sezen, Edirne'de Ziraat Odası'ndaki Çiftçiler Günü programında Ankara'da çiftçinin sesini hiçbir şekilde duyuramadıklarını, belirterek; Öncelikle çuvaldızı kendimize, iğneyi başkasına batıracağız. Benim bakanım iyi bir genel cerrah, çok düzgün bir adam ama tarımın t'sinden haberi olmadığını öğrendik. Bunları söylemediğimiz sürece hiçbir şekilde tarımda yol almamız mümkün değil dedi... Genç Çiftçi' projesi kapsamında dağıtılan düvelerin yüzde 90'ının boşa gittiğine dikkat çeken Sezen, Adamın 5-10 dönüm tarlası yok, sapı samanı yok, yemi yok biz o adama hayvan veriyoruz O 6'şar düveye acıyorum. O 6 düve gerçekten bu işi yapan, 20-30 baş hayvan bakan insanlara verilseydi bugün en azından 15'er baş olurdu diye konuştu... [url]http://www.hudutgazetesi.com/haber/47615/sezen-cuvaldizi-batirdi.html[/url] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2018 BUĞDAY TABAN FIYATI ACIKLANDI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt