PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
2019 yılı şubat ayı tarımsal desteklemeler ödeme planı açıklandı.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erkunt_34" data-source="post: 1267553" data-attributes="member: 82419"><p>Hacı Mehmet Coşkun bey,</p><p>Burası genel bir ortam , özel bir sohbet programı değil , siz bana göre uzun zamandır buradasınız anladığım kadarıyla.</p><p>O bana yazmasın , bu beni cevaplamasin şeklinde konusabileceginiz bircok sohbet programı var. Kaldı ki ben size kötü bir söz yazmadım , sadece tutumuzu terbiye çerçevesinde eleştirdim. Eski mesajlarınızı okuyorum , sizinde birçok eleştiri mesajınız var. Son mesajinizda gayet cüretkar kelimeler ile yönetim kademesindeki kimselere tepkinizi gostermissiniz. Ben kimseyi tehdit edebilecek konumda veya pozisyonda değilim. Sadece duyduğum şahit olduğum gerçeği yazdım. Basit bir arama ile bu konuda açılmış davaların örneklerine kendinizde ulaşabilirsiniz. Burası bir dost meclisi diye yazdım sadece. Kendinizden eminseniz , bir cekinceniz yoksa , dilediğiniz gibi , istediğiniz kimseye , istediğinizi yazabilirsiniz.</p><p>Mobil sürümden profil düzenlemeyi bulamadım , yardımcı olursanız çok makbule geçer. Kimin mesajını alintilayip , kime ne yazacağınız sizin kendi görüşünüz. Burda edep , terbiye vs çerçevesinde kime ne isterse herkes yazabilir. Hep beraber yazıyoruz , eleştiriyoruz. Bize dokunan olumsuzlukları , buraya elestirdiklerimizden biri gelse , siz beni elestirmeyin dese ben şahsen hadi oradan derim. Sizde eminim aynısını dersiniz. İlan ediyorum , sonuna kadar muhalifim kendi adıma , ama nadiren de olsa tarım ile ilgili iyi birşey olursa alkislarim , yanlisin sonuna kadar karşısında olurum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erkunt_34, post: 1267553, member: 82419"] Hacı Mehmet Coşkun bey, Burası genel bir ortam , özel bir sohbet programı değil , siz bana göre uzun zamandır buradasınız anladığım kadarıyla. O bana yazmasın , bu beni cevaplamasin şeklinde konusabileceginiz bircok sohbet programı var. Kaldı ki ben size kötü bir söz yazmadım , sadece tutumuzu terbiye çerçevesinde eleştirdim. Eski mesajlarınızı okuyorum , sizinde birçok eleştiri mesajınız var. Son mesajinizda gayet cüretkar kelimeler ile yönetim kademesindeki kimselere tepkinizi gostermissiniz. Ben kimseyi tehdit edebilecek konumda veya pozisyonda değilim. Sadece duyduğum şahit olduğum gerçeği yazdım. Basit bir arama ile bu konuda açılmış davaların örneklerine kendinizde ulaşabilirsiniz. Burası bir dost meclisi diye yazdım sadece. Kendinizden eminseniz , bir cekinceniz yoksa , dilediğiniz gibi , istediğiniz kimseye , istediğinizi yazabilirsiniz. Mobil sürümden profil düzenlemeyi bulamadım , yardımcı olursanız çok makbule geçer. Kimin mesajını alintilayip , kime ne yazacağınız sizin kendi görüşünüz. Burda edep , terbiye vs çerçevesinde kime ne isterse herkes yazabilir. Hep beraber yazıyoruz , eleştiriyoruz. Bize dokunan olumsuzlukları , buraya elestirdiklerimizden biri gelse , siz beni elestirmeyin dese ben şahsen hadi oradan derim. Sizde eminim aynısını dersiniz. İlan ediyorum , sonuna kadar muhalifim kendi adıma , ama nadiren de olsa tarım ile ilgili iyi birşey olursa alkislarim , yanlisin sonuna kadar karşısında olurum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
2019 yılı şubat ayı tarımsal desteklemeler ödeme planı açıklandı.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt