PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2020 Asgari üçret belli oldu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci49" data-source="post: 1308725" data-attributes="member: 83488"><p>Bende aynen senin gibi düşünüyorum. Çok şükür halim vaktim yerinde ben bu geliri düşük insanlar için çırpınırken bunların çıkıpta iktidar borazanlığı yapmasıda bana ironik geliyor o yüzden artık acımıyorum altta kalanın canı çıksın misali ne halleri varsa görsünler. Bence 2300 bile fazla en güzeli 1500 tl ye sabitle orda kalsın. Açıklaması kolay dış güçlerle mücadele ediyoruz yedi duvelle mücadele ediyoruz dersiniz kanal istanbula yerli otoya araplar rant lazım siz biraz bununla idare edin dersin bu millet bunu yiyor zaten hatta yiyor üstüne bir tabak daha alıyor. O yüzden zerre üzülmüyorum asgari ücretlilere.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci49, post: 1308725, member: 83488"] Bende aynen senin gibi düşünüyorum. Çok şükür halim vaktim yerinde ben bu geliri düşük insanlar için çırpınırken bunların çıkıpta iktidar borazanlığı yapmasıda bana ironik geliyor o yüzden artık acımıyorum altta kalanın canı çıksın misali ne halleri varsa görsünler. Bence 2300 bile fazla en güzeli 1500 tl ye sabitle orda kalsın. Açıklaması kolay dış güçlerle mücadele ediyoruz yedi duvelle mücadele ediyoruz dersiniz kanal istanbula yerli otoya araplar rant lazım siz biraz bununla idare edin dersin bu millet bunu yiyor zaten hatta yiyor üstüne bir tabak daha alıyor. O yüzden zerre üzülmüyorum asgari ücretlilere. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2020 Asgari üçret belli oldu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt