PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2020 Asgari üçret belli oldu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci96" data-source="post: 1308734" data-attributes="member: 69588"><p>Artık gelinen şu noktada Türkiye'de insani yaşam hakları adına hiçbir şey kalmamış. Emekçilerin onuru ve farklı bakış açıları şiddetle reddediliyor ve gayri insani bir karşılık görüyor. Benim imkanım olsa bütün arazilerimi satar, başka bir ülkeye giderdim. Ama hayat bireysel olmadığı için aileyi parçalayamıyorsunuz. </p><p></p><p>Düşünsene... sen devletin tarlalarında, kurumlarında sabahtan akşama çalışıyorsun, ama kaderin küstah ve kendini beğenmiş yöneticilerin elinde. Sen profesör, sen doktor, sen bilim adamı ve sen müzisyensin, ama iki tane cahil yönetici seni aldıkları kararlar ile 50 yıl geriye götürebiliyor. Hepsine rağmen sana yapılan yollar, hastaneler ve köprüler bir lütuf olarak gösteriliyor. Hakbuki sosyal devlet sınırları içerisinde yöneticiler sadece hizmetidir, efendi değil. Kıymetli olan halktır, halkın yarınlarıdır, hükmetlerin kendileri değil. Hükümetlere şükran sunulmaz. </p><p>En yakın çevremde hep şahit oluyorum: Allah hükümetten razı olsun yolumuzu yapıyor, suyumuzu bağladı vs. Ya arkadaş, bunları yaparken kendi babasınin parasıyla mı yapıyor? Yine senin emeğin ve alın terinle yapılıyor. Efendiler kölelerine uyanacak kadar deger vermezler. Işte o yüzden bu ülkeden bilim ve bilim adına ne bir üretim var ne bir çalışma var ve ne de buna müsaade ederler. Çünkü bilimle yaşayan topluluklarda tüm saltanatlar yıkılır.</p><p></p><p>En yalın haliyle: siz çiftçiler, güneşin kavurucu sıcağı altında çalışan insanlar... içinizde kaç kişi bu yıl tatil yaptı? Kaç kişi daha modern ekipmanlar aldı ya da bir araba?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci96, post: 1308734, member: 69588"] Artık gelinen şu noktada Türkiye'de insani yaşam hakları adına hiçbir şey kalmamış. Emekçilerin onuru ve farklı bakış açıları şiddetle reddediliyor ve gayri insani bir karşılık görüyor. Benim imkanım olsa bütün arazilerimi satar, başka bir ülkeye giderdim. Ama hayat bireysel olmadığı için aileyi parçalayamıyorsunuz. Düşünsene... sen devletin tarlalarında, kurumlarında sabahtan akşama çalışıyorsun, ama kaderin küstah ve kendini beğenmiş yöneticilerin elinde. Sen profesör, sen doktor, sen bilim adamı ve sen müzisyensin, ama iki tane cahil yönetici seni aldıkları kararlar ile 50 yıl geriye götürebiliyor. Hepsine rağmen sana yapılan yollar, hastaneler ve köprüler bir lütuf olarak gösteriliyor. Hakbuki sosyal devlet sınırları içerisinde yöneticiler sadece hizmetidir, efendi değil. Kıymetli olan halktır, halkın yarınlarıdır, hükmetlerin kendileri değil. Hükümetlere şükran sunulmaz. En yakın çevremde hep şahit oluyorum: Allah hükümetten razı olsun yolumuzu yapıyor, suyumuzu bağladı vs. Ya arkadaş, bunları yaparken kendi babasınin parasıyla mı yapıyor? Yine senin emeğin ve alın terinle yapılıyor. Efendiler kölelerine uyanacak kadar deger vermezler. Işte o yüzden bu ülkeden bilim ve bilim adına ne bir üretim var ne bir çalışma var ve ne de buna müsaade ederler. Çünkü bilimle yaşayan topluluklarda tüm saltanatlar yıkılır. En yalın haliyle: siz çiftçiler, güneşin kavurucu sıcağı altında çalışan insanlar... içinizde kaç kişi bu yıl tatil yaptı? Kaç kişi daha modern ekipmanlar aldı ya da bir araba? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2020 Asgari üçret belli oldu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt