PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2020 YILI SULU GÜBRE KULLANIP FARK GÖRENLER NE KULLANILDIĞI YAZABİLİRLER Mİ ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Alexander" data-source="post: 1352788" data-attributes="member: 106"><p>Buğdayda ve ayciceginde yaprakcan kullandim faydasini gordum </p><p>Ayçiçeğinde ayrıca gubretaş bor5 sivi mineral uyguladim yesil aksami uzun sure koruyup kurumayi geciktiriyor.kesinlikle kullanılması gerektiğini dusunuyorum.ayrica trakyada bu yıl kesinlikle ve kesinlikle gözlemlenen bir durum;</p><p>Buğdayları geç ekenler kasım 10-15gibi</p><p>Ayçiçeğini ise erken ekenler mart 15-25 gibi</p><p>Açık ara kazandı.</p><p>Bu ekim periyodunu kesinlikle dikkate almalıyız.Herkese saygı ve selamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alexander, post: 1352788, member: 106"] Buğdayda ve ayciceginde yaprakcan kullandim faydasini gordum Ayçiçeğinde ayrıca gubretaş bor5 sivi mineral uyguladim yesil aksami uzun sure koruyup kurumayi geciktiriyor.kesinlikle kullanılması gerektiğini dusunuyorum.ayrica trakyada bu yıl kesinlikle ve kesinlikle gözlemlenen bir durum; Buğdayları geç ekenler kasım 10-15gibi Ayçiçeğini ise erken ekenler mart 15-25 gibi Açık ara kazandı. Bu ekim periyodunu kesinlikle dikkate almalıyız.Herkese saygı ve selamlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2020 YILI SULU GÜBRE KULLANIP FARK GÖRENLER NE KULLANILDIĞI YAZABİLİRLER Mİ ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt