PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2021 de hangi yağlık ayçiçeği tohum tercihiniz nedir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MASAY" data-source="post: 1376820" data-attributes="member: 73494"><p>Aynen öyle geçen yil buralarda afişler ile 134 reklamı yaptılar herkese ektirdiler.ben de eğer 130 getirirseniz ekerim yoksa ekmem dedim..130 için bu bölgeye uygun degil demişler. 134 reklaminda da adana bölgesine tam uygun yeni çeşit diye slogan ile sattilar..ben internet sitelerime girdim henüz 134 diye bir çeşit yok..henüz yayinlamadik dediler. .104 ile 108 i geliştirip 134 çeşidini yaptik dediler...benim içim hiç atmadi ve ben ekmedim...çok sonraları internet sitelerine eklemişler. .</p><p>Velhasıl köse yapti.millet perişan. ..şimdi düşünüyorum da dedigin gibi ellerinde kalan 104 veya 108 neyse karıştıp mi sattilar bilemem....fakat görünüşü 104 e daha cok benziyordu. ..</p><p>Bak siz oralarda yeni çeşit 141 konuşuyorsunuz ya bundan 3 sene önce 104 ekilirken sizin oralarda 108 ekiyordununuz bende 108 ekelim dedim bu bölgeye uygun degil dediler..104 köse yapmaya başlayınca 108 i getirdiler. Neyse iki sene ektik..sonra bu da köse yapmaya başladı. Tabi siz 130 lari konuşurken 134 u getirdi. .ben 130 olursa ekerim dedim ona da bu bölgeye uygun degil dediler..134 köse yapti...ben şimdi eminim ki bu yil 130 u yepyeni çeşit diye getirecekler...140 veya 141 sorarsam diyecegi laf aynı. Bu bölgeye uygun degil..o yüzden pionerin bu politikası yüzunden içim hiç atmıyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MASAY, post: 1376820, member: 73494"] Aynen öyle geçen yil buralarda afişler ile 134 reklamı yaptılar herkese ektirdiler.ben de eğer 130 getirirseniz ekerim yoksa ekmem dedim..130 için bu bölgeye uygun degil demişler. 134 reklaminda da adana bölgesine tam uygun yeni çeşit diye slogan ile sattilar..ben internet sitelerime girdim henüz 134 diye bir çeşit yok..henüz yayinlamadik dediler. .104 ile 108 i geliştirip 134 çeşidini yaptik dediler...benim içim hiç atmadi ve ben ekmedim...çok sonraları internet sitelerine eklemişler. . Velhasıl köse yapti.millet perişan. ..şimdi düşünüyorum da dedigin gibi ellerinde kalan 104 veya 108 neyse karıştıp mi sattilar bilemem....fakat görünüşü 104 e daha cok benziyordu. .. Bak siz oralarda yeni çeşit 141 konuşuyorsunuz ya bundan 3 sene önce 104 ekilirken sizin oralarda 108 ekiyordununuz bende 108 ekelim dedim bu bölgeye uygun degil dediler..104 köse yapmaya başlayınca 108 i getirdiler. Neyse iki sene ektik..sonra bu da köse yapmaya başladı. Tabi siz 130 lari konuşurken 134 u getirdi. .ben 130 olursa ekerim dedim ona da bu bölgeye uygun degil dediler..134 köse yapti...ben şimdi eminim ki bu yil 130 u yepyeni çeşit diye getirecekler...140 veya 141 sorarsam diyecegi laf aynı. Bu bölgeye uygun degil..o yüzden pionerin bu politikası yüzunden içim hiç atmıyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2021 de hangi yağlık ayçiçeği tohum tercihiniz nedir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt