PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2021 de hangi yağlık ayçiçeği tohum tercihiniz nedir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kirci02" data-source="post: 1382653" data-attributes="member: 4066"><p>Ben gecen yıl 130 ektim. Hava şartları uygun gitti üzerine 8 kg üre attık. Ilac olarak aynı tarlanın yarısına ıntervix 90 gr yarısına da challge attım. Tarla 90 dekar di. Challge atılan bölgede sararma vs oldu. Fakat tarlaya ekmeden öncede toprak altı ilaç atmanıza rağmen ıntervix in öldürmedigi hardal sebebi ile verim almak imkansızdı. Challge ıntervix e göre çiçeği 5 veya 6 gün geriletti. Challenge atılan yer hala çiçekte iken ıntervix atılan bölge çiçeğini dokmustu. Ortalama 280 kg verim aldık. Fakat tarlanın bir 20.dekarlik bir alanı rüzgar ve doludan çok etkilendi. Dolayısı ile tam bir verim analizi yapmak kısmet olmadı. İlaç atarken intervixte 100 gr i gecmemenizi oneririm. İlaç üzerinde yazan miktarı atılan tarlalardaki bitkiler çok etkilendi. Bu durumu üst üste binen sıralarda ve dönüşlerde ki bitkilerde bizde gördük.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kirci02, post: 1382653, member: 4066"] Ben gecen yıl 130 ektim. Hava şartları uygun gitti üzerine 8 kg üre attık. Ilac olarak aynı tarlanın yarısına ıntervix 90 gr yarısına da challge attım. Tarla 90 dekar di. Challge atılan bölgede sararma vs oldu. Fakat tarlaya ekmeden öncede toprak altı ilaç atmanıza rağmen ıntervix in öldürmedigi hardal sebebi ile verim almak imkansızdı. Challge ıntervix e göre çiçeği 5 veya 6 gün geriletti. Challenge atılan yer hala çiçekte iken ıntervix atılan bölge çiçeğini dokmustu. Ortalama 280 kg verim aldık. Fakat tarlanın bir 20.dekarlik bir alanı rüzgar ve doludan çok etkilendi. Dolayısı ile tam bir verim analizi yapmak kısmet olmadı. İlaç atarken intervixte 100 gr i gecmemenizi oneririm. İlaç üzerinde yazan miktarı atılan tarlalardaki bitkiler çok etkilendi. Bu durumu üst üste binen sıralarda ve dönüşlerde ki bitkilerde bizde gördük. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2021 de hangi yağlık ayçiçeği tohum tercihiniz nedir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt