PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2021 model Tümosan 8075 almayi düşünüyorum. F
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="guray" data-source="post: 1421996" data-attributes="member: 79004"><p>2 adet tümosanım var biri 82.80 dtk 2010 diğeri 2021 8085c açık konuşmak gerekirse benim yatırımlarım tarımda sadece verimlilik üzerine bu yüzden traktöre çok para vermek bana mantıklı gelmedi diğer alanlara yöneldim bu gün aynı hp de massey de fendt te john deerede aynı işi yapıyor ayrıca zaten yeterince işim var aslında 2 traktöre değecek arazimde yok ama zamandan kazanmak için ya 130 hp üstü 2.el fendt alacaktım ya da ikinci traktörü alacaktım 2.traktör aklıma yattı bunu aldım çünkü yeri gelince ameleye de kullandırmam gerekiyor icarla yer falan denk gelirse yine 2 traktör çok daha fazla iş yapar diye düşündüm Tümosana gelirsek açıkçası beklentiniz nedir bilmiyorum ama kullanımı çok ekonomik bir traktör bu gün Tümosan motoru inse 25-30 a çözerken ithal bir traktörü hem günlerce parça bekleyip hem de herhangi bir şanzıman arızasında 80-100 bin hayal değil yine kişi kendisi bilir ama hoş kullanıldığında işinizi hakkıyla yapar 82.80 e garantiden sandık motor gelmişti fakat ilk debriyajı 7000 saate değişti ilk defa arka lastikleri petlas olmasına rağmen 8000 saate değişti daha ekonomik bir seçenek bulamadığım için tekrar tümosan tercih ettim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="guray, post: 1421996, member: 79004"] 2 adet tümosanım var biri 82.80 dtk 2010 diğeri 2021 8085c açık konuşmak gerekirse benim yatırımlarım tarımda sadece verimlilik üzerine bu yüzden traktöre çok para vermek bana mantıklı gelmedi diğer alanlara yöneldim bu gün aynı hp de massey de fendt te john deerede aynı işi yapıyor ayrıca zaten yeterince işim var aslında 2 traktöre değecek arazimde yok ama zamandan kazanmak için ya 130 hp üstü 2.el fendt alacaktım ya da ikinci traktörü alacaktım 2.traktör aklıma yattı bunu aldım çünkü yeri gelince ameleye de kullandırmam gerekiyor icarla yer falan denk gelirse yine 2 traktör çok daha fazla iş yapar diye düşündüm Tümosana gelirsek açıkçası beklentiniz nedir bilmiyorum ama kullanımı çok ekonomik bir traktör bu gün Tümosan motoru inse 25-30 a çözerken ithal bir traktörü hem günlerce parça bekleyip hem de herhangi bir şanzıman arızasında 80-100 bin hayal değil yine kişi kendisi bilir ama hoş kullanıldığında işinizi hakkıyla yapar 82.80 e garantiden sandık motor gelmişti fakat ilk debriyajı 7000 saate değişti ilk defa arka lastikleri petlas olmasına rağmen 8000 saate değişti daha ekonomik bir seçenek bulamadığım için tekrar tümosan tercih ettim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2021 model Tümosan 8075 almayi düşünüyorum. F
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt