PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2021 Yılı ayçiçeği tohumları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="HalilibrahimKoyuncu" data-source="post: 1410367" data-attributes="member: 75863"><p>Ben bu yıl Pioneer 130 ve LG 480 ektim.</p><p></p><p>LG 160-170'lerde kaldı Pioneer ise 220-230'ları gördü.</p><p></p><p>Toprak orta kuvvette ve kıraç araziye ekim yapıldı. Taban gübresi dekara, 25 kg 3*15 15 kükürt ve 1kg patentkali üstüne ise 15kg as ve 3 kg Can karıştırıldı. Yapraktan ise dekara 100ml amino asit 100 gram üre yine 100 ila 200 gram arasında değişmek suretiyle çinko, potasyum nitrat ve magnezyum sülfat verildi.</p><p></p><p>Döküm olarak beklentimin altında kaldı 250 ve üstü olmalıydı diye düşünüyorum. </p><p></p><p>Tek hatam biraz yaşken biçildi. Kafa ve yapraklar kurumuş olsa da gövde yeşildi biraz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HalilibrahimKoyuncu, post: 1410367, member: 75863"] Ben bu yıl Pioneer 130 ve LG 480 ektim. LG 160-170'lerde kaldı Pioneer ise 220-230'ları gördü. Toprak orta kuvvette ve kıraç araziye ekim yapıldı. Taban gübresi dekara, 25 kg 3*15 15 kükürt ve 1kg patentkali üstüne ise 15kg as ve 3 kg Can karıştırıldı. Yapraktan ise dekara 100ml amino asit 100 gram üre yine 100 ila 200 gram arasında değişmek suretiyle çinko, potasyum nitrat ve magnezyum sülfat verildi. Döküm olarak beklentimin altında kaldı 250 ve üstü olmalıydı diye düşünüyorum. Tek hatam biraz yaşken biçildi. Kafa ve yapraklar kurumuş olsa da gövde yeşildi biraz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2021 Yılı ayçiçeği tohumları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt