PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 Bugday maliyeti ve sezon sonu fiat beklentisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="illusion" data-source="post: 1419199" data-attributes="member: 56153"><p>2022 yılı sezonunda buğday 3 TL olamaz. Çünkü 3 TL ye 500-550kg buğday alan adam bile zararda oluyor. Fiyat beklentim açıkçası 330 dolar civarların olacaktır. Dolar o zaman 14 olursa buğday 4600 olur dolar 15 olursa 5000 TL olur. Bu arada 280-290 dolarlar geçen senenin Haziran-Temmuz ayı fiyatları. Şuan en son yapılan ihalede 330 küsür dolara alınmıştı buğday. Dünya da da enflasyon olduğunu ve fiyatların en az %10 artacağını varsayarsak en ucuz buğday 300 dolar en pahalısı 1. sınıflar 370 dolarlar civarı olacaktır. Açıklanan kuru da baskılayacaklarını zannetmiyorum. Hep hedefledikleri 14 TL yi direnç olarak kullanmak istiyorlardı şuanda da onu yapıyorlar. Dolar 14 ü aşarsa yeniden 17-18 TL ler görüleceği aşikar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="illusion, post: 1419199, member: 56153"] 2022 yılı sezonunda buğday 3 TL olamaz. Çünkü 3 TL ye 500-550kg buğday alan adam bile zararda oluyor. Fiyat beklentim açıkçası 330 dolar civarların olacaktır. Dolar o zaman 14 olursa buğday 4600 olur dolar 15 olursa 5000 TL olur. Bu arada 280-290 dolarlar geçen senenin Haziran-Temmuz ayı fiyatları. Şuan en son yapılan ihalede 330 küsür dolara alınmıştı buğday. Dünya da da enflasyon olduğunu ve fiyatların en az %10 artacağını varsayarsak en ucuz buğday 300 dolar en pahalısı 1. sınıflar 370 dolarlar civarı olacaktır. Açıklanan kuru da baskılayacaklarını zannetmiyorum. Hep hedefledikleri 14 TL yi direnç olarak kullanmak istiyorlardı şuanda da onu yapıyorlar. Dolar 14 ü aşarsa yeniden 17-18 TL ler görüleceği aşikar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 Bugday maliyeti ve sezon sonu fiat beklentisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt