PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 kışı Buğday 10 TL olabilir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1413059" data-attributes="member: 59451"><p>nereden bakarsanız bakın bu fiyatlardan gübre kullanmak mantık dışı, bir çuval üre 400 lira olurmu hiç? servet yahu.</p><p></p><p>bana gübre getiren hamallara dedim ürenin çuvalı 400 lira dapın çuvalı 365 lira, abi naptın sen bir çuval kazara düşürsen kaybetsek o zaman biz serveti kaybetmiş gibi oluruz, adamlar hamal tonunu 20 liraya kamyondan depoya indiriyor , duyunca şoke olmasınmı? hamal ne bilsin onu oraya indir bunu buraya yükle işleri bu sadece, gübreye paramı vermiş hayatında, sırtınızdan servet geçip gidiyor hergün dedim, vallaha öyleymiş yaa bu ne olmuş öyle diyorlar. getiren tırcıda lafa girdi ben altın taşıyom altın diyor, çin malı lastiği zor takıyom altın taşıyom işte çinden ucuz lastik gelmese bizde yandık diyor, daha neler diyorda söylenmez.</p><p></p><p>şimdiden kazanacağını elinden alacak bir fiyatın girdiye ödenmesi, kazancımı al sana peşin vereyim ben kazanmasamda olur demek,</p><p></p><p>birde bunun ürünün hasatında kaldıracağın bereketlede alakası var, yeterli ürün alamazsan selamın aleyküm bankacım, sana borcum var ama ertele bi zahmet inşallah seneye dersin, bu sene borçlu gelen zaten ödeyemediyse seneye nooluR?</p><p></p><p>Allah yüzümüze güldü kuraklık olmadı bereket oldu, işte o zaman yırtar üretici, fakat yırtar işte ona sevinir, umutlar hep devirsi seneye her zamanki gibi, kısır döngümü dersiniz alın yazısımı? yoksa umut üreticinin ekmeğimi? buda umut çarkı umut ekonomisi demektir, bir düzen yok olmadı gitti, umut dünyası.</p><p></p><p>10 lira umut gerçekler yarısı bile olmaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1413059, member: 59451"] nereden bakarsanız bakın bu fiyatlardan gübre kullanmak mantık dışı, bir çuval üre 400 lira olurmu hiç? servet yahu. bana gübre getiren hamallara dedim ürenin çuvalı 400 lira dapın çuvalı 365 lira, abi naptın sen bir çuval kazara düşürsen kaybetsek o zaman biz serveti kaybetmiş gibi oluruz, adamlar hamal tonunu 20 liraya kamyondan depoya indiriyor , duyunca şoke olmasınmı? hamal ne bilsin onu oraya indir bunu buraya yükle işleri bu sadece, gübreye paramı vermiş hayatında, sırtınızdan servet geçip gidiyor hergün dedim, vallaha öyleymiş yaa bu ne olmuş öyle diyorlar. getiren tırcıda lafa girdi ben altın taşıyom altın diyor, çin malı lastiği zor takıyom altın taşıyom işte çinden ucuz lastik gelmese bizde yandık diyor, daha neler diyorda söylenmez. şimdiden kazanacağını elinden alacak bir fiyatın girdiye ödenmesi, kazancımı al sana peşin vereyim ben kazanmasamda olur demek, birde bunun ürünün hasatında kaldıracağın bereketlede alakası var, yeterli ürün alamazsan selamın aleyküm bankacım, sana borcum var ama ertele bi zahmet inşallah seneye dersin, bu sene borçlu gelen zaten ödeyemediyse seneye nooluR? Allah yüzümüze güldü kuraklık olmadı bereket oldu, işte o zaman yırtar üretici, fakat yırtar işte ona sevinir, umutlar hep devirsi seneye her zamanki gibi, kısır döngümü dersiniz alın yazısımı? yoksa umut üreticinin ekmeğimi? buda umut çarkı umut ekonomisi demektir, bir düzen yok olmadı gitti, umut dünyası. 10 lira umut gerçekler yarısı bile olmaz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 kışı Buğday 10 TL olabilir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt