PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 kışı Buğday 10 TL olabilir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1415676" data-attributes="member: 59451"><p>Kalite buğdaylar 5 lirayıda geçti ama Ekim ayının 16 sında bu topiğe yaptığım tahmin 3 aşağı 5 yukarı olması gereken fiyat 4-5 lira arası şeklindeydi, 4,25 ler genel olarak, bu arada rusyanın vergi haberleride etkili oldu 5 lirayı geçmesinde sanırım.</p><p></p><p> yaz aylarına dövizinde düşüşü olursa harmanda 3,60 rakamı yada yakın rakamları göstermeye çalışırlar tahminimde tutabilir, olmadı 4 -5 arası devam olur bilinmez, sadece tahminde bulunuyoruz.</p><p></p><p>devalüasyonu önceden ben biliyormuydum, yooo ekimin 16 sında 9,30 iken doların bu kadar çabuk 12 TL ye geleceğini hiç tahmin etmemiştim, fakat az çok olacaklar görülüyordu ve er yada geç dövizi oynayacaklarının işaretleri vardı, zaman olarak bilinmez bu tip şeyler lakin yönetimler uyanık ve her işi çabuk bitiriyor, hayırlısı olsun ne diyelim, sanki bugünleri 1 ay önce gördük hesapladık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1415676, member: 59451"] Kalite buğdaylar 5 lirayıda geçti ama Ekim ayının 16 sında bu topiğe yaptığım tahmin 3 aşağı 5 yukarı olması gereken fiyat 4-5 lira arası şeklindeydi, 4,25 ler genel olarak, bu arada rusyanın vergi haberleride etkili oldu 5 lirayı geçmesinde sanırım. yaz aylarına dövizinde düşüşü olursa harmanda 3,60 rakamı yada yakın rakamları göstermeye çalışırlar tahminimde tutabilir, olmadı 4 -5 arası devam olur bilinmez, sadece tahminde bulunuyoruz. devalüasyonu önceden ben biliyormuydum, yooo ekimin 16 sında 9,30 iken doların bu kadar çabuk 12 TL ye geleceğini hiç tahmin etmemiştim, fakat az çok olacaklar görülüyordu ve er yada geç dövizi oynayacaklarının işaretleri vardı, zaman olarak bilinmez bu tip şeyler lakin yönetimler uyanık ve her işi çabuk bitiriyor, hayırlısı olsun ne diyelim, sanki bugünleri 1 ay önce gördük hesapladık. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 kışı Buğday 10 TL olabilir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt