PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 mazot gübre desteği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1439400" data-attributes="member: 59451"><p>evet çiftçinin kafası hala çok karışık, neden?çünkü adam gibi çıkıp net açıklama yapılmadı, yada ben duymadım.</p><p></p><p>Bakın 4 kasım 2022 haberlerinde bile aynen şu kelimeler basında yer aldı.</p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hurriyet.com.tr/galeri-tarimsal-destek-odemeleri-yatti-mi-ne-zaman-yatacak-bakan-kirisci-mazot-ve-gubre-destegi-odemeleri-mujdesini-verdi-42165378/4[/URL]</p><p></p><p>[ATTACH=full]72730[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p><strong>''Bundan böyle söz konusu destekler çiftçilerimize nakit olarak verilmeyecek, Ziraat Bankası kartlarına yüklenecek. Çiftçilerimiz, kartlarına tanımlanan destekleme ödemelerini sadece mazot ve gübre alımında kullanabilecek'' şeklinde yazıyor.</strong></p><p></p><p> <strong>Bunu okuyan duyan çiftçi diyorki desteği ben nakit olarak alamayacağım, doğrumu anlıyor? çünkü haberde çiftçilermize nakit olarak verilmeyecek diyor, bu açıklama yapıldıysa bu haber böyle yazıldımı acaba?, ama bu açıklama bu şekilde yapılmadı belki haberde böyle yazıldı, önemli olan sözkonusu desteğin yatacağı destek hesabının sahibi çiftçinin bunu nasıl anladığıdır.</strong></p><p></p><p> <strong>Çifti anlamayınca haliyele kafa karışık, net bir açıklama varmı peki? varsa nerede bu açıklama?Uygulama başladı galiba, ama net bir açıklama nerede? Tarım bakanlığının sitesindemi, tarım il müdürlüklerindemi? nerede? Banka benim muhatabım değil zaten burada, bu icraatı kim yapıyor sahibi kim ve bu uygulamanın resmi açıklaması nerede? kimin hangi sözüne hangi yazılı açıklamasına güvenerek çiftçi hareket edecek?</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong> Haberdeki şekliyle çok muğlak, üstelik haber yanlışsa kimseyi sorumlu tutamazsın.</strong></p><p></p><p> <strong>peki çiftçi desteğini nakit olarak hiç alamıycakmı, destek hesabına yattıktan sonrasında bile nakit olarak alamıycak ve anlaşmalı yerlerden bu desteği kullanabilecek, nasıl olacak?</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1439400, member: 59451"] evet çiftçinin kafası hala çok karışık, neden?çünkü adam gibi çıkıp net açıklama yapılmadı, yada ben duymadım. Bakın 4 kasım 2022 haberlerinde bile aynen şu kelimeler basında yer aldı. [URL unfurl="true"]https://www.hurriyet.com.tr/galeri-tarimsal-destek-odemeleri-yatti-mi-ne-zaman-yatacak-bakan-kirisci-mazot-ve-gubre-destegi-odemeleri-mujdesini-verdi-42165378/4[/URL] [ATTACH type="full" alt="1667707004330.png"]72730[/ATTACH] [B]''Bundan böyle söz konusu destekler çiftçilerimize nakit olarak verilmeyecek, Ziraat Bankası kartlarına yüklenecek. Çiftçilerimiz, kartlarına tanımlanan destekleme ödemelerini sadece mazot ve gübre alımında kullanabilecek'' şeklinde yazıyor.[/B] [B]Bunu okuyan duyan çiftçi diyorki desteği ben nakit olarak alamayacağım, doğrumu anlıyor? çünkü haberde çiftçilermize nakit olarak verilmeyecek diyor, bu açıklama yapıldıysa bu haber böyle yazıldımı acaba?, ama bu açıklama bu şekilde yapılmadı belki haberde böyle yazıldı, önemli olan sözkonusu desteğin yatacağı destek hesabının sahibi çiftçinin bunu nasıl anladığıdır.[/B] [B]Çifti anlamayınca haliyele kafa karışık, net bir açıklama varmı peki? varsa nerede bu açıklama?Uygulama başladı galiba, ama net bir açıklama nerede? Tarım bakanlığının sitesindemi, tarım il müdürlüklerindemi? nerede? Banka benim muhatabım değil zaten burada, bu icraatı kim yapıyor sahibi kim ve bu uygulamanın resmi açıklaması nerede? kimin hangi sözüne hangi yazılı açıklamasına güvenerek çiftçi hareket edecek? Haberdeki şekliyle çok muğlak, üstelik haber yanlışsa kimseyi sorumlu tutamazsın.[/B] [B]peki çiftçi desteğini nakit olarak hiç alamıycakmı, destek hesabına yattıktan sonrasında bile nakit olarak alamıycak ve anlaşmalı yerlerden bu desteği kullanabilecek, nasıl olacak?[/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 mazot gübre desteği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt