PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 mazot gübre desteği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1439413" data-attributes="member: 59451"><p>Ben 2021 ekim ayında mazot gübre masrafı yapmışım ekmişim, 2022 temmuzda harman yapmışım, Hatta TMO ya vermiş ürünü satmış paramıda almışım, bunlar daha yaptığımız bu işe desttek verecek, zaten ÇKS başvuru son tarihide 30 haziran 2022 idi, şimdi bu ekilişlere destek verecekseniz verin bu mazot gübreye desteği en geç Eylül 2022 de olsun bitsin, ama yok 2021 Ekim ayında yapmış olduğum masrafa destek diye 2023 mart ayında planlanmış, olmazki böyle, olmayınca yok krediyle erken ödenecek anlaşmalı işyerinden vs... dediğim gibi sağ elinle sol kulağını göstermekten başka bişey değil. </p><p></p><p> Ama şu olsaydı misal, 2021 ekim ayında ben masraf yaparken faizsiz kredili destek verseydin, şimdi yatıracağın paradan düşeydin,</p><p></p><p> Her yıl ekerken masraf yaparken kredili destek verin mademki, faizinide almayın, desteği yatırınca banka alsın o parayı, olursa böyle olabilir, ama ben 2021 ekm ayında masraf etmişim 2022 de ürünü hasat etmişim sen 2023 de destek yatıracaksın, en baştan bu desteğin zaten 202 eylül ayınd yatırılması lazımdı, illaki anlaşmalı yere çekecekseniz bizi bankaya gideceksek en azından 2022 çks başvurusuna yapana desteğe krediyi tanımlarsın ordan mazot gübre alır çiftçi ve 2022 eylilde yatırırsın, bu kadar geç yatan desteği ne yapsan biyere sığdıramazsın, yada eski sistem düzeni bozmayacaktılar, çiftçi illaki zaten mazot gübre alıyor, anlaşmalı yerinizden almasada oluyordu sanki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1439413, member: 59451"] Ben 2021 ekim ayında mazot gübre masrafı yapmışım ekmişim, 2022 temmuzda harman yapmışım, Hatta TMO ya vermiş ürünü satmış paramıda almışım, bunlar daha yaptığımız bu işe desttek verecek, zaten ÇKS başvuru son tarihide 30 haziran 2022 idi, şimdi bu ekilişlere destek verecekseniz verin bu mazot gübreye desteği en geç Eylül 2022 de olsun bitsin, ama yok 2021 Ekim ayında yapmış olduğum masrafa destek diye 2023 mart ayında planlanmış, olmazki böyle, olmayınca yok krediyle erken ödenecek anlaşmalı işyerinden vs... dediğim gibi sağ elinle sol kulağını göstermekten başka bişey değil. Ama şu olsaydı misal, 2021 ekim ayında ben masraf yaparken faizsiz kredili destek verseydin, şimdi yatıracağın paradan düşeydin, Her yıl ekerken masraf yaparken kredili destek verin mademki, faizinide almayın, desteği yatırınca banka alsın o parayı, olursa böyle olabilir, ama ben 2021 ekm ayında masraf etmişim 2022 de ürünü hasat etmişim sen 2023 de destek yatıracaksın, en baştan bu desteğin zaten 202 eylül ayınd yatırılması lazımdı, illaki anlaşmalı yere çekecekseniz bizi bankaya gideceksek en azından 2022 çks başvurusuna yapana desteğe krediyi tanımlarsın ordan mazot gübre alır çiftçi ve 2022 eylilde yatırırsın, bu kadar geç yatan desteği ne yapsan biyere sığdıramazsın, yada eski sistem düzeni bozmayacaktılar, çiftçi illaki zaten mazot gübre alıyor, anlaşmalı yerinizden almasada oluyordu sanki. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 mazot gübre desteği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt