PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 TMO’nun hububat alım fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kaleciki06" data-source="post: 1429930" data-attributes="member: 83816"><p>Gardo gardaş bu yazdığın fiyatlar hayal değil dünyada hububat sıkıntısı varken bizde bolluk bereket yok o fiyatları illaki görecek çok bu enflasyonda gormeside çok doğal ha mazot düşer 6-8 bandına o zaman 5 TL'den vereyim ama bu maliyetlerle ucuza ürün yok bende almak isteyen önce randevu alsın sonra sıraya girsin sonrasina bakacağız Allah her zaman ureteninin çalışanın yanındadır ekici olda bilici olma demişler ürünümü satmayı düşünmüyorum cok zor şartlarda ektim çok kolay şartlarla satmam kimse kusura bakmasın emek var yatırım var bedavaya mal yok TMO isterse 1 TL aciklasin umrumda olmaz dünya globalleşti artık arpa buğday fiyat/ton kaç USD hepimiz biliyoruz kimse çiftçiyi hiçbir şey bilmiyor sanmasın çiftçi Anadolu'nun temel taşıdır herkese bereketli bir harman diliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kaleciki06, post: 1429930, member: 83816"] Gardo gardaş bu yazdığın fiyatlar hayal değil dünyada hububat sıkıntısı varken bizde bolluk bereket yok o fiyatları illaki görecek çok bu enflasyonda gormeside çok doğal ha mazot düşer 6-8 bandına o zaman 5 TL'den vereyim ama bu maliyetlerle ucuza ürün yok bende almak isteyen önce randevu alsın sonra sıraya girsin sonrasina bakacağız Allah her zaman ureteninin çalışanın yanındadır ekici olda bilici olma demişler ürünümü satmayı düşünmüyorum cok zor şartlarda ektim çok kolay şartlarla satmam kimse kusura bakmasın emek var yatırım var bedavaya mal yok TMO isterse 1 TL aciklasin umrumda olmaz dünya globalleşti artık arpa buğday fiyat/ton kaç USD hepimiz biliyoruz kimse çiftçiyi hiçbir şey bilmiyor sanmasın çiftçi Anadolu'nun temel taşıdır herkese bereketli bir harman diliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 TMO’nun hububat alım fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt