PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 TMO’nun hububat alım fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurTDD" data-source="post: 1430389" data-attributes="member: 83157"><p>Şunu ilave etmek istiyorum. Bu haberden 2 gün sonra paylaşılan bir yazı. Yurt dışı piyasalarında aynı tarihte 719 dolarmis. Benim cebimden çıkan değişmedikten sonra maliyeti 10 dolarmis 100 dolarmis beni ilgilendirmez. Ayrica dunya piyasasında 719 'dan işlem görürken kimse iç piyasaya, 268 dolar+ az bir karla mal vermez. Gider 600 dolara ihraç eder mantıken. </p><p></p><p>Leading the pack this week is urea, which saw its price increase 26%. For reference, DTN considers any price change of 5% or more to be significant. With an average price of $719/ton, urea is $147 per ton more expensive than it was in mid-September. The last time urea cost more than $700 per ton was from April to June 2012.</p><p></p><p>The average retail price of potash was $710/ton, up 19% or $112 from last month. The last time it was this expensive was the first week of August 2009, according to DTN data.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurTDD, post: 1430389, member: 83157"] Şunu ilave etmek istiyorum. Bu haberden 2 gün sonra paylaşılan bir yazı. Yurt dışı piyasalarında aynı tarihte 719 dolarmis. Benim cebimden çıkan değişmedikten sonra maliyeti 10 dolarmis 100 dolarmis beni ilgilendirmez. Ayrica dunya piyasasında 719 'dan işlem görürken kimse iç piyasaya, 268 dolar+ az bir karla mal vermez. Gider 600 dolara ihraç eder mantıken. Leading the pack this week is urea, which saw its price increase 26%. For reference, DTN considers any price change of 5% or more to be significant. With an average price of $719/ton, urea is $147 per ton more expensive than it was in mid-September. The last time urea cost more than $700 per ton was from April to June 2012. The average retail price of potash was $710/ton, up 19% or $112 from last month. The last time it was this expensive was the first week of August 2009, according to DTN data. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 TMO’nun hububat alım fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt