PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 TMO’nun hububat alım fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurTDD" data-source="post: 1430454" data-attributes="member: 83157"><p>Tamam işte aynı şeyi konuşuyoruz. Geçen sene ocak itibariyle ure atmaya başladık, fiyati 3000 di. Bu sene ekim sonunda ekmeye başladık taban gubresi 4400 du. Burada da herkes o dönem için bu fiyatlardan taban gubresi aldı. Zaten kasim aralik ayi itibariyle dünya piyasalarında dolar olarak arttı diyorum. Ekim ayında ekmeye başlıyoruz. Ekim ayında aldik diyorum öyle 6 ay önce de değil sezonda aldik. </p><p>Benim lafım gübre ucuz vs değil. Gübre fiyati bugünkü piyasada normal. Ucuz olan buğdayın fiyati. Gübre neden bu fiyatta, fahis satis yok kısmını açıkladım zaten.</p><p>Şurada herkes büyük çiftçi olsa zaten tek meslek olarak yapar ve iyi kazanır. 100-200 dekari senede 4 hafta çalışsan yeter. E geri kalan süre de istediğini yapmakta özgürsün. İster daha çok kazanmak için calismak istersin, ister gecimine destek olsun diye başka işte çalışmak istersin. 100-200 dekardan da milyon beklemiyoruz zaten.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurTDD, post: 1430454, member: 83157"] Tamam işte aynı şeyi konuşuyoruz. Geçen sene ocak itibariyle ure atmaya başladık, fiyati 3000 di. Bu sene ekim sonunda ekmeye başladık taban gubresi 4400 du. Burada da herkes o dönem için bu fiyatlardan taban gubresi aldı. Zaten kasim aralik ayi itibariyle dünya piyasalarında dolar olarak arttı diyorum. Ekim ayında ekmeye başlıyoruz. Ekim ayında aldik diyorum öyle 6 ay önce de değil sezonda aldik. Benim lafım gübre ucuz vs değil. Gübre fiyati bugünkü piyasada normal. Ucuz olan buğdayın fiyati. Gübre neden bu fiyatta, fahis satis yok kısmını açıkladım zaten. Şurada herkes büyük çiftçi olsa zaten tek meslek olarak yapar ve iyi kazanır. 100-200 dekari senede 4 hafta çalışsan yeter. E geri kalan süre de istediğini yapmakta özgürsün. İster daha çok kazanmak için calismak istersin, ister gecimine destek olsun diye başka işte çalışmak istersin. 100-200 dekardan da milyon beklemiyoruz zaten. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 TMO’nun hububat alım fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt