PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 TMO’nun hububat alım fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci87" data-source="post: 1430993" data-attributes="member: 90649"><p>Kimseyi trollediğim yok. Gerçekleri konuşuyorum. Birkaç tır firmasına bakmıştım. Kilo başı 0.15 dolar fiyat veren de var 0.10 dolarda. Hesaplarsan tonu 100 dolar hemde Moskova fiyatı bu. Ben Rusya'nın güney sınırındaki bir şehirden Gübre alırsam bu fiyatın bile yarısına gelir.</p><p></p><p>Milletin kafasını karıştırmaya çalışan esas sensin bir tarafından rakam uydurup yazma. Yok Rusya'da 700-800 dolar 200 dolar olamaz diyordun. Ne oldu buldun mu o fiyatları?</p><p></p><p>Taşımacılığı da abartma. Maksimum fiyat bile 2700 dolar, ben sınırdan 1500 taşıtırım. 5400 de gübre gelir 6900 dolara 1 tır üre. O da 100 bin yapar. Burda 300-400 bine satılan ürünü bu fiyata alırım.</p><p></p><p>Varsa itirazın deliliyle konuş, gübre ve taşımacılık maliyetini koy ortaya kim trolmüş görelim. Gübre şirketlerinin hisseleri elinde patlayacak diye karalama yapma.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci87, post: 1430993, member: 90649"] Kimseyi trollediğim yok. Gerçekleri konuşuyorum. Birkaç tır firmasına bakmıştım. Kilo başı 0.15 dolar fiyat veren de var 0.10 dolarda. Hesaplarsan tonu 100 dolar hemde Moskova fiyatı bu. Ben Rusya'nın güney sınırındaki bir şehirden Gübre alırsam bu fiyatın bile yarısına gelir. Milletin kafasını karıştırmaya çalışan esas sensin bir tarafından rakam uydurup yazma. Yok Rusya'da 700-800 dolar 200 dolar olamaz diyordun. Ne oldu buldun mu o fiyatları? Taşımacılığı da abartma. Maksimum fiyat bile 2700 dolar, ben sınırdan 1500 taşıtırım. 5400 de gübre gelir 6900 dolara 1 tır üre. O da 100 bin yapar. Burda 300-400 bine satılan ürünü bu fiyata alırım. Varsa itirazın deliliyle konuş, gübre ve taşımacılık maliyetini koy ortaya kim trolmüş görelim. Gübre şirketlerinin hisseleri elinde patlayacak diye karalama yapma. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 TMO’nun hububat alım fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt