PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 TMO’nun hububat alım fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurTDD" data-source="post: 1431005" data-attributes="member: 83157"><p>Kg 0.15 diyerek zaten yalan söylüyorsun. Kaynak yok. </p><p></p><p>Ben sana basit soracağım. 25 ton yüklü tir km de kaç litre mazot yakar ? Ben sana söyleyeyim en az 0.35 litre yakar. 2400 km İstanbul moskova arasındaki mesafe. En az 850 litre mazot yapar. Ortalama 1.5 dolar desek sadece 1200 dolar mazot ucreti, en az 800 dolarda sofor alir. Yol ücretleri,gümrük geçişleri, vs sadece en temel gider bile 3000 dolar olur. Bak bu söylediklerim en düşük fiyatlar. Şirketin kari,amortismana,gideri geliri vs koymuyorum. Al subat ayından kaynakta koyuyorum. Ayrica bunlar şirketler için geçerli, bireysel tutalım dediğinde o fiyat kol gibi olur. Suan guncelde 10000 doları bulmustur. Senin dediğin gibi 2500 dolar hayal.</p><p></p><p>Rusya hattında lojistik hizmeti veren Türk şirketlerden Mark Multimodal Genel Müdürü <strong>Onur Güvenler</strong>, sınır kapılarında yaşanan beklemeler ve uzayan TIR kuyrukları nedeniyle, araç bulmanın çok zor olduğunu, 4 bin dolar olan Türkiye- Rusya karayolu navlunun 6 bin dolara çıktığını söyledi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurTDD, post: 1431005, member: 83157"] Kg 0.15 diyerek zaten yalan söylüyorsun. Kaynak yok. Ben sana basit soracağım. 25 ton yüklü tir km de kaç litre mazot yakar ? Ben sana söyleyeyim en az 0.35 litre yakar. 2400 km İstanbul moskova arasındaki mesafe. En az 850 litre mazot yapar. Ortalama 1.5 dolar desek sadece 1200 dolar mazot ucreti, en az 800 dolarda sofor alir. Yol ücretleri,gümrük geçişleri, vs sadece en temel gider bile 3000 dolar olur. Bak bu söylediklerim en düşük fiyatlar. Şirketin kari,amortismana,gideri geliri vs koymuyorum. Al subat ayından kaynakta koyuyorum. Ayrica bunlar şirketler için geçerli, bireysel tutalım dediğinde o fiyat kol gibi olur. Suan guncelde 10000 doları bulmustur. Senin dediğin gibi 2500 dolar hayal. Rusya hattında lojistik hizmeti veren Türk şirketlerden Mark Multimodal Genel Müdürü [B]Onur Güvenler[/B], sınır kapılarında yaşanan beklemeler ve uzayan TIR kuyrukları nedeniyle, araç bulmanın çok zor olduğunu, 4 bin dolar olan Türkiye- Rusya karayolu navlunun 6 bin dolara çıktığını söyledi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 TMO’nun hububat alım fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt