PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 TMO’nun hububat alım fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kaleciki06" data-source="post: 1431128" data-attributes="member: 83816"><p>Mazot hergun üzerine 1-2 TL koysun </p><p>Enflasyon %70 + olsun (resmi rakam)</p><p>üretim girdilerimiz dolar bazlı olsun. </p><p>Yedek parça traktör ekipman fiyatları </p><p>Tüm giderlerimiz dövize endeksli gübre bayii,Benzinlik,İlaç bayii ,Yedek parçacı cevabı abi dolar arttı napalım herkes kendini korumaya alıyor bir tek bizmiyiz TL ye endeksli uyanın beyler malınızı bedavaya vermeyin herşeyin bir maliyeti varsa en fazla maliyet bizde en fazla yansıtılan sektör tarım ve tarım girdileri kimse kusura bakmasın insanlar gerekirse ekmeği 50 TL den yesinler bu benim girdilerimde dolar endeksli bende yansıtmak, enflasyona karşı kendimi korumak zorundayım bu kur artışı tüm piyasayı etkiliyorda bı tek çiftçiyimi etkilemiyor lütfen vicdan adalet ve hakkaniyet çolugunuzu çocuğunuzu düşünerek hareket edin kimsenin goygoyuna inanmayın iyi para verene malınızı verin piyasa düşmez düşmeyecek buğday yok dünyada kimse malını satmıyor ucuza hiç satmiyor sadece Türk ciftcisimi ucuza üretip ucuza satacak dünyada en düşük kar oranı bizdedir (uretici) olarak parayı veren düdüğü çalar ister TMO ister özel ister simsar kim olursa olsun benim bir maliyetim var maliyetine mal vermem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kaleciki06, post: 1431128, member: 83816"] Mazot hergun üzerine 1-2 TL koysun Enflasyon %70 + olsun (resmi rakam) üretim girdilerimiz dolar bazlı olsun. Yedek parça traktör ekipman fiyatları Tüm giderlerimiz dövize endeksli gübre bayii,Benzinlik,İlaç bayii ,Yedek parçacı cevabı abi dolar arttı napalım herkes kendini korumaya alıyor bir tek bizmiyiz TL ye endeksli uyanın beyler malınızı bedavaya vermeyin herşeyin bir maliyeti varsa en fazla maliyet bizde en fazla yansıtılan sektör tarım ve tarım girdileri kimse kusura bakmasın insanlar gerekirse ekmeği 50 TL den yesinler bu benim girdilerimde dolar endeksli bende yansıtmak, enflasyona karşı kendimi korumak zorundayım bu kur artışı tüm piyasayı etkiliyorda bı tek çiftçiyimi etkilemiyor lütfen vicdan adalet ve hakkaniyet çolugunuzu çocuğunuzu düşünerek hareket edin kimsenin goygoyuna inanmayın iyi para verene malınızı verin piyasa düşmez düşmeyecek buğday yok dünyada kimse malını satmıyor ucuza hiç satmiyor sadece Türk ciftcisimi ucuza üretip ucuza satacak dünyada en düşük kar oranı bizdedir (uretici) olarak parayı veren düdüğü çalar ister TMO ister özel ister simsar kim olursa olsun benim bir maliyetim var maliyetine mal vermem [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 TMO’nun hububat alım fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt