PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2023 Konya Tarım Fuarı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftcigardo" data-source="post: 1445947" data-attributes="member: 76975"><p>Gerçekten ilginç şeyler olmaya başladı arkadaşlar bugun bir tarla fiyatı duydum e satıştan artık kafa yenmiş durumda evet o alan kişi belki normal bizler gibi bir insan ama bu kadar yüksek fiyatlı ürün ve malzeme satma veya herhangi birşey satın alma olaylarını ben normal görmüyorum. Ya inanılmaz paralarla bizim devletimiz elimizden alınıyor yada bizim çok aşırı zengin bir kesim var adamlar artık parayla yapacak iş bulamıyorlar rastgele saçıyorlar. Birde büyük şehirlerde şu anda çoğu evde diyorlar en az 4 maaş var 50 bin civarı gelir oluşuyor şehirliler kirayı felan gözü görmüyor o yüzden diyorlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftcigardo, post: 1445947, member: 76975"] Gerçekten ilginç şeyler olmaya başladı arkadaşlar bugun bir tarla fiyatı duydum e satıştan artık kafa yenmiş durumda evet o alan kişi belki normal bizler gibi bir insan ama bu kadar yüksek fiyatlı ürün ve malzeme satma veya herhangi birşey satın alma olaylarını ben normal görmüyorum. Ya inanılmaz paralarla bizim devletimiz elimizden alınıyor yada bizim çok aşırı zengin bir kesim var adamlar artık parayla yapacak iş bulamıyorlar rastgele saçıyorlar. Birde büyük şehirlerde şu anda çoğu evde diyorlar en az 4 maaş var 50 bin civarı gelir oluşuyor şehirliler kirayı felan gözü görmüyor o yüzden diyorlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2023 Konya Tarım Fuarı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt