PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2023 Konya Tarım Fuarı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cembora" data-source="post: 1445980" data-attributes="member: 74625"><p>Artik suna kesin emin oldum bazi bayiler fabrikalardan daha cok para kazaniyor onceden bayi stokta motor tutar hadi sermaye bagliyorlar diyebilirdin simdi oda yok fabrikadan şase numarasi iste hop kredi cikiyor hemen at gelsin.</p><p></p><p>Ben uzun zamandir kutlucanlar gibi kurumsal ve mantikli opsiyonel secenekler sunan baska bayi gormedim ( bayi ile hicbir baglantimda yok gercekten ) </p><p> </p><p>15 bin Euro kapora verin 8-9-10 ay arasi teslim diyorlar Elimde 2014 model 5070 1.700 saatte motor var adamlar fiyat veriyor ama traktor gelince o gun ki fiyat degerlendirmesi yapilir ve o an degerlendirme yapmak sizin acinizdan daha karli olur diye belirtiyorlar ki hicte mantiksiz degil t4.75 new hollandin 940 bin tl fiyatinin oldugu ülkede benim traktör 60-70 bin euro civarlarindan gezmesi muhtemel. </p><p></p><p>Yine sonuc fuarin en ucuzu fendt ve ay sonuna kadar cevremden 2-3 kisi gaz verdigi anda bu nisan sonuna kadar yazilirim insallah.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cembora, post: 1445980, member: 74625"] Artik suna kesin emin oldum bazi bayiler fabrikalardan daha cok para kazaniyor onceden bayi stokta motor tutar hadi sermaye bagliyorlar diyebilirdin simdi oda yok fabrikadan şase numarasi iste hop kredi cikiyor hemen at gelsin. Ben uzun zamandir kutlucanlar gibi kurumsal ve mantikli opsiyonel secenekler sunan baska bayi gormedim ( bayi ile hicbir baglantimda yok gercekten ) 15 bin Euro kapora verin 8-9-10 ay arasi teslim diyorlar Elimde 2014 model 5070 1.700 saatte motor var adamlar fiyat veriyor ama traktor gelince o gun ki fiyat degerlendirmesi yapilir ve o an degerlendirme yapmak sizin acinizdan daha karli olur diye belirtiyorlar ki hicte mantiksiz degil t4.75 new hollandin 940 bin tl fiyatinin oldugu ülkede benim traktör 60-70 bin euro civarlarindan gezmesi muhtemel. Yine sonuc fuarin en ucuzu fendt ve ay sonuna kadar cevremden 2-3 kisi gaz verdigi anda bu nisan sonuna kadar yazilirim insallah. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2023 Konya Tarım Fuarı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt