PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2025 Aralık ayi Traktör Üretim, 2025 Kasım ayı Traktör satış Adetleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="The_Hoca" data-source="post: 1475398" data-attributes="member: 76199"><p>Günlük üretim kapasitesi ,</p><p>New Holland, 180 adetten 80 adetler civarına geriledi, bahçe dolu duruyor.</p><p>Çift banttan tek bant üretime geçildi.</p><p>Başak Traktör, 30 adetten 8 adet civarına geriledi, bahçe dolu duruyor.</p><p>Başak Traktör güzel kampanyalar yaptı.</p><p>Kasım ve Aralık döneminde satışları New Holland' dan 8 adet fazla oldu.</p><p>Üç bin adetler civarı satış oldu.</p><p>Klasik seri tenteli Başak 2073S en çok satan model oldu.</p><p> İkinci el traktör fiyatları iki yıl öncesiyle benzer seviyede seyrediyor.</p><p> Altın fiyatlarının yükselmesi piyasayı etkiliyor.</p><p> Bir yular eşittir bir taksit desek, alım gücü ortada.</p><p> Ürün fiyatlarından ziyade kuraklık ortamı çok sarstı.</p><p> Süt fiyatı ahırın giderini çevirmezken ahırdan çıkacak dana diğer masraflara gider.</p><p> İhtiyaç olan alacaktır ama çokta bir şey beklememek uygun olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Hoca, post: 1475398, member: 76199"] Günlük üretim kapasitesi , New Holland, 180 adetten 80 adetler civarına geriledi, bahçe dolu duruyor. Çift banttan tek bant üretime geçildi. Başak Traktör, 30 adetten 8 adet civarına geriledi, bahçe dolu duruyor. Başak Traktör güzel kampanyalar yaptı. Kasım ve Aralık döneminde satışları New Holland' dan 8 adet fazla oldu. Üç bin adetler civarı satış oldu. Klasik seri tenteli Başak 2073S en çok satan model oldu. İkinci el traktör fiyatları iki yıl öncesiyle benzer seviyede seyrediyor. Altın fiyatlarının yükselmesi piyasayı etkiliyor. Bir yular eşittir bir taksit desek, alım gücü ortada. Ürün fiyatlarından ziyade kuraklık ortamı çok sarstı. Süt fiyatı ahırın giderini çevirmezken ahırdan çıkacak dana diğer masraflara gider. İhtiyaç olan alacaktır ama çokta bir şey beklememek uygun olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2025 Aralık ayi Traktör Üretim, 2025 Kasım ayı Traktör satış Adetleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt