209 s

arkadaslar ben bi tane 209 s almayı düsünüyorum fiyatı nı konustum kutlucanla bisey soracam bu fendt kabinsiz alsam orjinal kabini kaca yaparlar veya kabinli alsam kabinsiz 4 dw ye 45 bin euro dediler kabinli alsam fiyatı n eolur ?

Ynt: 209 s

turk50 link=topic=34160.msg291888#msg291888 date=1282660880' Alıntı:
arkadaslar ben bi tane 209 s almayı düsünüyorum fiyatı nı konustum kutlucanla bisey soracam bu fendt kabinsiz alsam orjinal kabini kaca yaparlar veya kabinli alsam kabinsiz 4 dw ye 45 bin euro dediler kabinli alsam fiyatı n eolur ?
Kabinsiz alsanız orj kabini kime yaptırcaksınız.? :D Kabinli alsanız; zaten 45 bin euro demişler, fiyatını zaten söylemişsin.:D :S :S
Ben bu sorunuzdan bişey anlamdım.. desem yerinde olur heralde..

kimm? gözü karnı tak kutlucan mı ? ben kutlucana bisey demedim kabinlisi yokmus kabinli fiatını sormayı unutuum tahminen kabinlisi kac bin euro dur diyarum kabinsiz fiyatı 45 bin euro kabin ne kadardır diyorumm

bursa tarım fuarında kabinsiz olana 42 bin euro demişlerdi.ama harika traktör.

kutlucan bi tane 209s e sonradan kabin taktırmış ankara fuarında görüştüğümde berkcan kabinin hiç iyi olmadığını ve içeriye çok ses aldığını söyledi..