PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
20li Hububat Mibzeri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Sadık Ünal" data-source="post: 1166508" data-attributes="member: 21810"><p>Yakın zamanda tüm markaları inceledim yıllarca eker-mak kullandık güzel makinadır fakat kendisini çok yenileyemedi. Özdökenin depo içlerindeki işçiliği çok kötü </p><p>içerisine buğday ve gübre akışı sağlıklı olsun diye üçgen parçalar koymuşlar fakat bu parçaları terosan tarzı bir şey ile yapıştırmışlar ki bu kadar kötü bir işçilik olamaz. Tarımöz saçların yapısından dolayı kuruda çok güzel ekim yapar fakat geç ve nemli topraklarda ekimde ise seni baya zorlar. Ben şahsen yıllardır bir eker-mak kullanıcısı olarak şakalakta karar kıldım. Depo hacimleri büyük emsallerine göre sağlam bunun içinde biraz ağırlığı fazla bir makine. Alt sacların şaseye bağlandığı kollar emsallerine göre değişik. Bence şakalak bu konuda öncü bir firma. Makine alımı için şu aralar tam zamanı çünkü çoğu yerde ekim işlemi bitti 20 li bir makinayı şu aralar 12,500 , 13,000 tl ye çok rahat alabilirsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sadık Ünal, post: 1166508, member: 21810"] Yakın zamanda tüm markaları inceledim yıllarca eker-mak kullandık güzel makinadır fakat kendisini çok yenileyemedi. Özdökenin depo içlerindeki işçiliği çok kötü içerisine buğday ve gübre akışı sağlıklı olsun diye üçgen parçalar koymuşlar fakat bu parçaları terosan tarzı bir şey ile yapıştırmışlar ki bu kadar kötü bir işçilik olamaz. Tarımöz saçların yapısından dolayı kuruda çok güzel ekim yapar fakat geç ve nemli topraklarda ekimde ise seni baya zorlar. Ben şahsen yıllardır bir eker-mak kullanıcısı olarak şakalakta karar kıldım. Depo hacimleri büyük emsallerine göre sağlam bunun içinde biraz ağırlığı fazla bir makine. Alt sacların şaseye bağlandığı kollar emsallerine göre değişik. Bence şakalak bu konuda öncü bir firma. Makine alımı için şu aralar tam zamanı çünkü çoğu yerde ekim işlemi bitti 20 li bir makinayı şu aralar 12,500 , 13,000 tl ye çok rahat alabilirsin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
20li Hububat Mibzeri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt