240 s çeki demiri takma

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. yardımlarınızı bekliyorum.
öncelikle söyleyim 1 yıldır traktörüm var ve öncesi yok.
şimdi sizden istediğim traktörüm 97 mod 240 s üzerinde t demiri var ama ben bunun yerine çeki demiri takmak istiyorum, remorkum 2 tekerli. tavsiyelerinizi ve çeki demirini en uygun nerden temin edebilirim yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...

Ynt: 240 s çeki demiri takma

aramıza hoşgeldin abi t demirini bu zamana kadar nasıl kullanmayı başardın abi 2 tekerlek römork için çok yüksek degilmi ? gelelim temin işlerine onu yedek parça satan hurdacılardan alabilirsin yada sanayide bi soruşturmanda fayda var

sagol sinan.
burda hep t demiri kullanılıyor yükseklik konusunu anlamadım ama kullanımı rahat. benim sorunum t demirini her köye gittiğimde ataşmanları kullanmak için takıp çıkarmak bundan kurtulmak için şimdiki motorların üstünde gelen çeki demirinden takmak istiyorum. ayrıca merak ettiğim orjinalden söküp t demiri taktıranlar varmış bunların t demirlerinden arıyorum. yaklaşık fiyat olarak ne kadara alırım. kırıkkalede aracıda var 225 diyor ayrıca bide ikinci el gübre serpme makınası(fırfır) var onada 200 diyor fiyatlar nasıl????????

birde kullanan arkadaşlar var ise onlara sorum, arkaya ilaçlama makinası veya gübre fırfırı takılınca ara kolu dönerker değme falan yaparmı acaba.....