PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
28.02.2020 Buğday son durum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="körsaban" data-source="post: 1321911" data-attributes="member: 48453"><p>ekim oncesi misir yerini 3 kat diskora ile 15-20cm isledim her hangi bi.sekilde aniz yakmam ne misir ne bugdayin anizi genel olarak derin toprak isleme yapmam karsiyim ozellikle bugday derin islemeyi bizim bolgede kaldirmiyor.</p><p>tabana mibzerle tohumla birlikte 15.15.15 kukurt cinko kullandim çünkü benim dusuncem bugdayin postayumda ihtiyaci oluyor azotu zaten üsten destekliyoruz bu yüzden kullandim</p><p>Yaprak gubresi nutrimin ve yabani.ot ilacina ilave sivi azot</p><p>Üre 18 kg yagmurdan 2 gun önce ot ilacindan iki gün sonra</p><p>3. Gubreyide 2 hafta icerisinde uygulamayi düşünüyorum </p><p>Pas ilacina gerek olmayaca gibi çünkü azot dengesi ve kök sıklığı güzel nefes aliyor atacak olursam oradada yaprak gubresi ilave ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="körsaban, post: 1321911, member: 48453"] ekim oncesi misir yerini 3 kat diskora ile 15-20cm isledim her hangi bi.sekilde aniz yakmam ne misir ne bugdayin anizi genel olarak derin toprak isleme yapmam karsiyim ozellikle bugday derin islemeyi bizim bolgede kaldirmiyor. tabana mibzerle tohumla birlikte 15.15.15 kukurt cinko kullandim çünkü benim dusuncem bugdayin postayumda ihtiyaci oluyor azotu zaten üsten destekliyoruz bu yüzden kullandim Yaprak gubresi nutrimin ve yabani.ot ilacina ilave sivi azot Üre 18 kg yagmurdan 2 gun önce ot ilacindan iki gün sonra 3. Gubreyide 2 hafta icerisinde uygulamayi düşünüyorum Pas ilacina gerek olmayaca gibi çünkü azot dengesi ve kök sıklığı güzel nefes aliyor atacak olursam oradada yaprak gubresi ilave ederim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
28.02.2020 Buğday son durum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt