285s BİGGER KİNG 11 li özdöken kısa bakcak patlatma

Ynt: 285s BİGGER KİNG 11 li özdöken kısa bakcak patlatma

o 285 benim olsa bu aparatı takıp traktörümü yıpratmaz,kendime de eziyet etmezdim.Yalnız o kısa bacak meselesi nedir bilmiyorum.Bizim buralarda patlatma tek tip.

traktörün bakımları gereğindende fazla yapılıyor yığranmada sorun olmaz ancak çekiş motora göre fazla makineye azda olsa eksik kalıyor güç

9 bacak olsa sürüyüp götürür.Ama tek çeker bir traktör için 11 bacak fazla.Traktörün ömrünü törpüler.Bu benim fikrim tabi.

2 , 3 yıldır bizim buralarda da yaygınlaşmaya başladı . ilk yazın kaz ayağı veya diğer adıyla 9 lu yerine kullanıyorlar . tabikide 4 *4 ve 80 beygirden büyük makinalara takıyotlar.

gücü yeterli olabilir ama hep patıye kaçar derin çekemez kazayağından ıyi Iş yapar ama & &

Yanlız Arkadaşlar Yusuf ' un 285 te turbo Var Kendilerinin Sonradan Taktırdığı... Bu Bi Etki Yapabilir Zaten 9luyu 11 Liye Çevirmişler... Arası Azalır Sadece... ;)

kazayağı gibi kullanır çekmediği yerde sigortalarını çıkarıp kullanır bence iyi ileride motoru büyütürse ekipman değiştirmez

Benim 285sde turbolu 9lu patlama var esenerin iyi iş yapıyor ama kimi yerde çok zorluyor bence 9lu çek sen bunu arka hidrollik kollarının keçelerinden yağ atmaya başladı geçen sene yaptırdım durduk yere masraf açma derim :)

bizde 9 lusu var genelde kısa bacaklar meyve bahçelerinde kullanılıyo biz bağda kullanıyoruz bizim bölgemizde çok yaygın diğer çizellere göre yarı yarıya hafif yani normal çizelin anca 7 lisini götürebilir 285 tabiki iddia etmiyorum ama bu 11 lide ne kadar kısa bacak ta olsa 285 i yorucaktır..

bende 285 s var 99 model tek çeker bugün 11 li patlatma orta bacak çektim seri 1le çektim çok fazla zorlanmadı sonuna kadar indirdim makineyi.

Hakkıyla çekemedikten sonra 11 li değil 13 lü 15 lide takılır...Bu alet bu traktöre 2 gömlek büyük , bunu anlamak için bu işlerden anlamaya da gerek yok fotoğrafa bakmak bile yeterli ...Boş yere patinaj yaptırıp hem traktörün hemde lastiklerin ömrünü yemeyin derim.

Saygılar.