3 Büyükşehirin Psikolojisi Bozuk

Ynt: 3 Büyükşehirin Psikolojisi Bozuk

Abi habere gerek yoktu. İnsanlarını tanımak yeterli bu kanı için. 3 atane Bayburtlu tanıdığım oldu. Benim aklımda, 'şeker gibi insanları olan bi memleket' olarak kaldı Bayburt.

büyük şehirlerde yaşamak zor.sinirleri aldırmak lazım.sakaryada o kadar yoğunluk olmamasına rağmen şehir merkezine girmemek için yolu uzatıyorum.

Yılmaz 1 ' i benim demi :) huyum kurusun ben de şeker gibiyimdir :)

şaka bi yana burda millet dükkanı kapamadan cumaya gider, halk pazarında bazu esnaf 1 gece önceden kuruyo tezgahını.. esnaf üstüne bez çekip bırakıp gidiyo 1 gece öyle duyuyo..

inşallah bozulmaz.. ne trafik, ne terör, ne hırsızlık-arsızlık.. bozulmaz inşallah arkadaşın lokantata askıda çorba asacak yer yok.. üniversiteye yakın diye öğrenciler için özellikle asıyo millet ama hiç azalmıyo, anlamadım gitti..

ramiz abi aile hasretinden sakarya-izmit tarafına kopup geleyim diyom.. sakaryayı severim.. yaşamını-ortamı bilmem ama çoğrafyası çok güzel..