PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
3 il alarm veriyor! Trakyada Yer altı sularının yüzde 85'i tükendi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci87" data-source="post: 1376343" data-attributes="member: 90649"><p>[MEDIA=youtube]YJjd6tio8oY[/MEDIA]</p><p></p><p>"8 Ara 2020 tarihinde yayınlandı</p><p>Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, Trakya'da yer altı sularının yüzde 85'inin tükendiğini söyledi. Tecer, "Tekirdağ bölgesinde 16-17 hektometreküp kadar bir yer altı suyu seviyesi kaldı. Yani bu tüketim biçimiyle yer altı su seviyesinden artık istifade edilemeyecek noktaya geleceğiz, bu kaçınılmaz. Dolayısıyla yer altı suyu alarm veriyor" dedi."</p><p></p><p>Hocamız Trakyanın sularını tüketen CocaCola ve Efes vb. fabrikalarının ismini vermemiş. En çok yeraltı sularını bu ve benzeri fabrikalar tüketiyor. Çözüm basit bu fabrikalar biraz masraf yapıp arıtma tesisi kuracak ve kullanılmış sudan üretim yapacak. Yoksa Trakyada tarım ve hayvancılık 10-20 seneye biter.</p><p></p><p>Siz ne dersiniz değerli dostlar? Özellikle Trakyada çok su tükettiğini bildiğiniz fabrikalar nelerdir?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci87, post: 1376343, member: 90649"] [MEDIA=youtube]YJjd6tio8oY[/MEDIA] "8 Ara 2020 tarihinde yayınlandı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, Trakya'da yer altı sularının yüzde 85'inin tükendiğini söyledi. Tecer, "Tekirdağ bölgesinde 16-17 hektometreküp kadar bir yer altı suyu seviyesi kaldı. Yani bu tüketim biçimiyle yer altı su seviyesinden artık istifade edilemeyecek noktaya geleceğiz, bu kaçınılmaz. Dolayısıyla yer altı suyu alarm veriyor" dedi." Hocamız Trakyanın sularını tüketen CocaCola ve Efes vb. fabrikalarının ismini vermemiş. En çok yeraltı sularını bu ve benzeri fabrikalar tüketiyor. Çözüm basit bu fabrikalar biraz masraf yapıp arıtma tesisi kuracak ve kullanılmış sudan üretim yapacak. Yoksa Trakyada tarım ve hayvancılık 10-20 seneye biter. Siz ne dersiniz değerli dostlar? Özellikle Trakyada çok su tükettiğini bildiğiniz fabrikalar nelerdir? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
3 il alarm veriyor! Trakyada Yer altı sularının yüzde 85'i tükendi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt