PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3 VE 4 SİLİNDİR FARKEDERMİ ????
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Can_can_01" data-source="post: 1299000" data-attributes="member: 84610"><p>Merhaba arkadaşlar herkes farklı yorumlar yapmış doğruluk yanlışlık öğrenmek için iş yapılmalı ve bulunduğumuz bölgede toprak yapısı kullandığı ekipmana göre değerlendirmek en doğru olacak</p><p>mantık ve uygulama arasında farklılıklar olacaktır.</p><p>Burda konuşulanları bende duydum ve gördüm</p><p>Örn: zaman zaman farklı şehirlere gidiyorum denizli buhar kent tarafında bir köyde bir amca denk geldi 135 massey ferguson ile amcaya sordum nasıl memnunmusun amaca nasıl traktör dedim.</p><p>Amca demez mi : çok memnunum 3lü pulluk ile tarla sürüyorum dedi. Çok şaşırdım ne diyorsun amca sen dedim 3 pulluğu 5000 Ford a takıyoruz hatta 240 mf ye 2 li taktık çekmedi dedim yok dedi bu çeker övüyor malını tabi ki</p><p>Şimdi olaylar faklı bölge bölge değişikler göstere biliyor Çukurovada daha farklı sıcak nem tarlalar sert küçük bir kısmı kumsal dağlık araziler var bu Çukurova içinde kumsal da toprak yumuşak fiat 55-46 - 60-56 / 70-56 kullanılıyor sulak yerde çok az gördüm fiat alan arkayı dağıttı</p><p>Sulak yerde ağır ve dayanıklı motora ihtiyaç oluyor Ford gibi tümosan da var senede 2 defa servise gidiyor motoru çok iyi diğer tarafları çok zayıf geliyor ama ucuz diye kullanılıyor</p><p>Yani çeşitli örnekler verilebilir ama bölgen de kullanılan traktörleri takip etmelisin kullananlara sormak bilgi edinmek daha doğru olacağını düşünüyorum.</p><p>Hafif toprakta 3 silindir doğru Ekipmanla ekonomik olabileceğini düşünüyorum ve duyuyorum. Ama zorlamamalısın çeker diye yüklenmemelisin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Can_can_01, post: 1299000, member: 84610"] Merhaba arkadaşlar herkes farklı yorumlar yapmış doğruluk yanlışlık öğrenmek için iş yapılmalı ve bulunduğumuz bölgede toprak yapısı kullandığı ekipmana göre değerlendirmek en doğru olacak mantık ve uygulama arasında farklılıklar olacaktır. Burda konuşulanları bende duydum ve gördüm Örn: zaman zaman farklı şehirlere gidiyorum denizli buhar kent tarafında bir köyde bir amca denk geldi 135 massey ferguson ile amcaya sordum nasıl memnunmusun amaca nasıl traktör dedim. Amca demez mi : çok memnunum 3lü pulluk ile tarla sürüyorum dedi. Çok şaşırdım ne diyorsun amca sen dedim 3 pulluğu 5000 Ford a takıyoruz hatta 240 mf ye 2 li taktık çekmedi dedim yok dedi bu çeker övüyor malını tabi ki Şimdi olaylar faklı bölge bölge değişikler göstere biliyor Çukurovada daha farklı sıcak nem tarlalar sert küçük bir kısmı kumsal dağlık araziler var bu Çukurova içinde kumsal da toprak yumuşak fiat 55-46 - 60-56 / 70-56 kullanılıyor sulak yerde çok az gördüm fiat alan arkayı dağıttı Sulak yerde ağır ve dayanıklı motora ihtiyaç oluyor Ford gibi tümosan da var senede 2 defa servise gidiyor motoru çok iyi diğer tarafları çok zayıf geliyor ama ucuz diye kullanılıyor Yani çeşitli örnekler verilebilir ama bölgen de kullanılan traktörleri takip etmelisin kullananlara sormak bilgi edinmek daha doğru olacağını düşünüyorum. Hafif toprakta 3 silindir doğru Ekipmanla ekonomik olabileceğini düşünüyorum ve duyuyorum. Ama zorlamamalısın çeker diye yüklenmemelisin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
3 VE 4 SİLİNDİR FARKEDERMİ ????
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt