PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
3000tl aylık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1191556" data-attributes="member: 25443"><p>Herkesin hesabi baska herkesin bolgesel imkanlari ve dolsyisi ile yem uretim isi başka </p><p>Ben sana bu işi 50 adet büyük baş ile hedef rakkamkar konusunda kefil olamam çünkü bizim ülkemizde her an her sey değişebilir </p><p>Hedeflediğin is ve gelir rakkamkari tuttutabilirsinde uzakta kalabilirsin</p><p>Bende 47 yaşındayım arkadaşlar bilir dogdum büyüdüm bu isin icindeyim</p><p>Sana şunu tavsite ederim benim icin gerisi teferruat</p><p>Kendini önce kisilik olarak bu işe uygun görüyormusun</p><p>Bolgeni iyi arastir başarılı isletmeleri kisileri bul iyi araştır </p><p>Bolgen hangi hayvanciliga uygun hangisi para kazsnir hangisi ucuz maliyetle olur</p><p>Bazilari ben yaparim diyor ama sonra husran ben yaprim kutuplarda sibiryada afrika antilobu afrikada ren geyiği yaparim diyor isletmeyi isitirim yada Soğuturum yaparim diyor ama bizim ülkemizde enerji pahalı ama her hahvan kendi yerinde kendiliginden oluyor Yanlis yerde yanlis is yapma ..</p><p>Paranda gider hayallerinde sonra Allah korusun akil sağlığında gider</p><p>Olmaz degil hedefin olur ama ben dedigim gibi kefil olamam is durumuna </p><p>Selamlar saygilar Allah kolaylik versin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1191556, member: 25443"] Herkesin hesabi baska herkesin bolgesel imkanlari ve dolsyisi ile yem uretim isi başka Ben sana bu işi 50 adet büyük baş ile hedef rakkamkar konusunda kefil olamam çünkü bizim ülkemizde her an her sey değişebilir Hedeflediğin is ve gelir rakkamkari tuttutabilirsinde uzakta kalabilirsin Bende 47 yaşındayım arkadaşlar bilir dogdum büyüdüm bu isin icindeyim Sana şunu tavsite ederim benim icin gerisi teferruat Kendini önce kisilik olarak bu işe uygun görüyormusun Bolgeni iyi arastir başarılı isletmeleri kisileri bul iyi araştır Bolgen hangi hayvanciliga uygun hangisi para kazsnir hangisi ucuz maliyetle olur Bazilari ben yaparim diyor ama sonra husran ben yaprim kutuplarda sibiryada afrika antilobu afrikada ren geyiği yaparim diyor isletmeyi isitirim yada Soğuturum yaparim diyor ama bizim ülkemizde enerji pahalı ama her hahvan kendi yerinde kendiliginden oluyor Yanlis yerde yanlis is yapma .. Paranda gider hayallerinde sonra Allah korusun akil sağlığında gider Olmaz degil hedefin olur ama ben dedigim gibi kefil olamam is durumuna Selamlar saygilar Allah kolaylik versin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
3000tl aylık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt