PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
3085 ALACAM AMA TL AÇIK VAR NE YAPARIM ACABA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 487054" data-attributes="member: 16973"><p>YAV KANKALAR su ankı pıyasaya bakıyorumda soyle elı yuzu temız bı 3085 alayım dıyorum soyle 2007 modellerı falan 60000 asagı degıl kabınlısı... sımdı bende belkı bazılarınız bılırsınız 285s var orj. kab. bıraderle ortagız motora sımdı ona satalımda uzerını ekleyelım desem laf anlamazın bırısı satmaz ne yapacan koca motoru bu yetmıyormu sana der benımde elımde yeterlı nakıt yok ıkı parca tarla var bende bızım uralarda dekarı en fazla 2000 tl eder etse etse toplam 20 dekar oda eder 40000 daha enaz 20000 acık var kafaya koydum 3085 alacam ama nasıl alacam bılmıyorum aksı gıbı bu yıl bırde nerden baksanız en az harman sonunda 40000 tl borc odeyecem hangı bırısını yapayım bılmıyorum sızce bu ısın ıcınde nasıl cıkarım bı akıl verın ..... not: cogu geceler hele hele son zamanlarda 3085 dusunmekten uyku bıle uyuyamıyorum kafayı sıyıracam galıba.... :S : ' ( cçr-*-s cçr-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 487054, member: 16973"] YAV KANKALAR su ankı pıyasaya bakıyorumda soyle elı yuzu temız bı 3085 alayım dıyorum soyle 2007 modellerı falan 60000 asagı degıl kabınlısı... sımdı bende belkı bazılarınız bılırsınız 285s var orj. kab. bıraderle ortagız motora sımdı ona satalımda uzerını ekleyelım desem laf anlamazın bırısı satmaz ne yapacan koca motoru bu yetmıyormu sana der benımde elımde yeterlı nakıt yok ıkı parca tarla var bende bızım uralarda dekarı en fazla 2000 tl eder etse etse toplam 20 dekar oda eder 40000 daha enaz 20000 acık var kafaya koydum 3085 alacam ama nasıl alacam bılmıyorum aksı gıbı bu yıl bırde nerden baksanız en az harman sonunda 40000 tl borc odeyecem hangı bırısını yapayım bılmıyorum sızce bu ısın ıcınde nasıl cıkarım bı akıl verın ..... not: cogu geceler hele hele son zamanlarda 3085 dusunmekten uyku bıle uyuyamıyorum kafayı sıyıracam galıba.... :S : ' ( cçr-*-s cçr-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
3085 ALACAM AMA TL AÇIK VAR NE YAPARIM ACABA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt