PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
40.000 Ziraat Mühendisi Atama Bekliyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Akifİnanç68" data-source="post: 1389263" data-attributes="member: 77558"><p>Abin için üzüldüm Beytullah abi, başın sağolsun.</p><p></p><p>Benim kafam da çok karışık. Mezunlara bakıyorum bu tür işsiz kaldık, çalıştığımız yerle okuduğumuz bölümün alakası yok diyor.</p><p>3. 4. sınıflara bakıyorum zamanın varken okulu terk et diyor.</p><p>+30 yaşlarda olan mezunlar kendini geliştir, çoğu masa başı iş aradığından işsiz diyor.</p><p></p><p>Neye göre pozisyon alacağımı, kime güveneceğimi bilmiyorum. Ancak tek kesin bildiğim şey şu, masa başında oturup kayıt girmek istemiyorum. Masa başında çalışacak olsam daha iyi kazançlı ve psikolojik olarak kendimi rahat hissedeceğim işler var. Sırf ziraat mühendisliğinde düştüğüm karmaşık durumdan ötürü son 2 ayda harçlıklarımla borsada kripto para ticareti, android uygulama geliştirme, video ve genel editörlük eğitimlerine başladım; sırf mezun olunca aç kalmayım diye çünkü korkmaya başladım. 3 ay öncesine kadar bunlar hiç aklımda yoktu, masa başı iş aramadığımdan iyi kötü de olsa bir yerde işe girip yükselirim diye düşünüyordum. Benim için tarımda iş fark etmez, gece yağmurlama da değiştiririm, balya da yüklerim. Yeter ki yaptığım işin karşılığını alayım. Şef tarafından bir konuyu öğrenmek için bir yere gönderilmek hoşuma gider ama yüksek lisans şartı oluyor mu bunun için?</p><p></p><p>Bazen mezun olunca özel sektörde neye göre beni seçecekler diye düşünürdüm, tamam araştırma hevesi varda bu karın doyuracak mı, bilgiyi zaten internetten ve kitaplardan herkes öğrenebilir beni ne diye seçsin diye düşünürdüm. Benden yüksek yaştaki mezun ve okuyanların yorumu da iyice kafamı karıştırdı. Ben mezun olunca ne yapacam onu da bilmiyorum abi, kime neye başvuracam da beni alacaklar? Bu konularda yardımını bekliyorum Beytullah abi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akifİnanç68, post: 1389263, member: 77558"] Abin için üzüldüm Beytullah abi, başın sağolsun. Benim kafam da çok karışık. Mezunlara bakıyorum bu tür işsiz kaldık, çalıştığımız yerle okuduğumuz bölümün alakası yok diyor. 3. 4. sınıflara bakıyorum zamanın varken okulu terk et diyor. +30 yaşlarda olan mezunlar kendini geliştir, çoğu masa başı iş aradığından işsiz diyor. Neye göre pozisyon alacağımı, kime güveneceğimi bilmiyorum. Ancak tek kesin bildiğim şey şu, masa başında oturup kayıt girmek istemiyorum. Masa başında çalışacak olsam daha iyi kazançlı ve psikolojik olarak kendimi rahat hissedeceğim işler var. Sırf ziraat mühendisliğinde düştüğüm karmaşık durumdan ötürü son 2 ayda harçlıklarımla borsada kripto para ticareti, android uygulama geliştirme, video ve genel editörlük eğitimlerine başladım; sırf mezun olunca aç kalmayım diye çünkü korkmaya başladım. 3 ay öncesine kadar bunlar hiç aklımda yoktu, masa başı iş aramadığımdan iyi kötü de olsa bir yerde işe girip yükselirim diye düşünüyordum. Benim için tarımda iş fark etmez, gece yağmurlama da değiştiririm, balya da yüklerim. Yeter ki yaptığım işin karşılığını alayım. Şef tarafından bir konuyu öğrenmek için bir yere gönderilmek hoşuma gider ama yüksek lisans şartı oluyor mu bunun için? Bazen mezun olunca özel sektörde neye göre beni seçecekler diye düşünürdüm, tamam araştırma hevesi varda bu karın doyuracak mı, bilgiyi zaten internetten ve kitaplardan herkes öğrenebilir beni ne diye seçsin diye düşünürdüm. Benden yüksek yaştaki mezun ve okuyanların yorumu da iyice kafamı karıştırdı. Ben mezun olunca ne yapacam onu da bilmiyorum abi, kime neye başvuracam da beni alacaklar? Bu konularda yardımını bekliyorum Beytullah abi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
40.000 Ziraat Mühendisi Atama Bekliyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt