PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
40.000 Ziraat Mühendisi Atama Bekliyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="apsiL" data-source="post: 1389293" data-attributes="member: 38742"><p>Olaya şöyle bakalım.</p><p>Devlet bireyleri eğitirken, eğittikten sonra ki aşamada iş garantisi vermez, kısaca her lisans, ön lisans ya da orta öğretim mezunu memur olacak diye bir kaide yok. Devlet kırk bin atama yapacağım gidin ziraat mühendisliği okuyun demedi. Lisans öğrenimi gören bireylerin bir çoğu zorunda kaldıkları bölümleri okuyorlar, severek ziraat mühendisliği okusa zaten devlet beni atasın da Türk tarımını kalkındırayım, Türk tarımının bize ihtiyacı var gibi cümleler ile laf cambazlığı yapmaz.</p><p> </p><p></p><p>Ben kendim Sınıf Öğretmenliği mezunu olup, öğretmen olmayan bir birey olarak buna en güzel örneğim zaten, okul staj dönemlerinde öğretmenliğe uygun bir birey olmadığımı anladım ve sadece diplomayı alarak kenara çekildim, öğretmenlik özellikle sınıf öğretmenliği dünyanın en büyük kul hakkının olduğu meslektir. Bir çok çocuğum ilerideki hayatının temelini atıyorsun, ağacı yaşken eğiyorsun. O ağaca verdiğin ve veremediğin her şeyden sen mesulsün.. </p><p></p><p></p><p>Velev ki devlet hiç kadro açmadı, okulda aldıkları eğitim ile sahadan, kimseden destek almadan ver 2 torba patates eksin büyütsün de görelim. Yok öyle üniversiteden müthiş derece iş bilgisi ile mezun olan. Merağı olanlar ufaktan kendini okul yıllarında yine kendi bireysel çabaları ile yetiştirir devamında mezuniyet sonrasında çalıştığı ortamlarda tecrübe kazanır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="apsiL, post: 1389293, member: 38742"] Olaya şöyle bakalım. Devlet bireyleri eğitirken, eğittikten sonra ki aşamada iş garantisi vermez, kısaca her lisans, ön lisans ya da orta öğretim mezunu memur olacak diye bir kaide yok. Devlet kırk bin atama yapacağım gidin ziraat mühendisliği okuyun demedi. Lisans öğrenimi gören bireylerin bir çoğu zorunda kaldıkları bölümleri okuyorlar, severek ziraat mühendisliği okusa zaten devlet beni atasın da Türk tarımını kalkındırayım, Türk tarımının bize ihtiyacı var gibi cümleler ile laf cambazlığı yapmaz. Ben kendim Sınıf Öğretmenliği mezunu olup, öğretmen olmayan bir birey olarak buna en güzel örneğim zaten, okul staj dönemlerinde öğretmenliğe uygun bir birey olmadığımı anladım ve sadece diplomayı alarak kenara çekildim, öğretmenlik özellikle sınıf öğretmenliği dünyanın en büyük kul hakkının olduğu meslektir. Bir çok çocuğum ilerideki hayatının temelini atıyorsun, ağacı yaşken eğiyorsun. O ağaca verdiğin ve veremediğin her şeyden sen mesulsün.. Velev ki devlet hiç kadro açmadı, okulda aldıkları eğitim ile sahadan, kimseden destek almadan ver 2 torba patates eksin büyütsün de görelim. Yok öyle üniversiteden müthiş derece iş bilgisi ile mezun olan. Merağı olanlar ufaktan kendini okul yıllarında yine kendi bireysel çabaları ile yetiştirir devamında mezuniyet sonrasında çalıştığı ortamlarda tecrübe kazanır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
40.000 Ziraat Mühendisi Atama Bekliyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt