PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
40.000 Ziraat Mühendisi Atama Bekliyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1389303" data-attributes="member: 78170"><p>Ben onların bilgi diye sunduğu çoğu şeyi biliyorum yetiştirdiğim ürünler hakkında </p><p>Bugün özel sektör olan ilaç bayisi bile yeterli orada yatıp sahada çalışma gözetleme inceleme yapmadığı sürece bir gereği yok çiftçi ye </p><p>Birçok büyük işletme olan hayvancida birçok hastalığı bilir tedavi sini uygular veteriner özel sektör işi bu senden para olacak . Ama ona devlet maaşını verse adama ineği çarşıya getir diyen bile olur . Veterineri çağıran arayanda bilgisi olmayan evinde üç beş ineği olan genel çoğunlukta .</p><p>Tarlada sürmeyi ekmeyi ilaçlama yapmayı bilmeyen sadece bilimsel bilgi verir . Adamın anlayacak kapasitesi yoksa karşıdakinin istediğini anlat ilacın bile dozajını tuturamaz bazı ilaçlar vardır tarlada kesek olmayacak etkili olması için . Çiftçi de ondan sonra yaptım olmadı gibi vs diyecek ama nasıl yaptı ? Ben bile yeri geliyo söylüyorum sen ne bilirsin havasında çiftçi cevap veriyo . Ama teknikte ve paratikte anlatacak bir mühendis olsa anlayacak . Ayrıca bu işin temeli ni bilmeyen sadece konuşmak la yetinir gibi olur benim karşımda . Her işin temeli vardır bu olmazsa üstünden ne yaparsan yap çöker çatlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1389303, member: 78170"] Ben onların bilgi diye sunduğu çoğu şeyi biliyorum yetiştirdiğim ürünler hakkında Bugün özel sektör olan ilaç bayisi bile yeterli orada yatıp sahada çalışma gözetleme inceleme yapmadığı sürece bir gereği yok çiftçi ye Birçok büyük işletme olan hayvancida birçok hastalığı bilir tedavi sini uygular veteriner özel sektör işi bu senden para olacak . Ama ona devlet maaşını verse adama ineği çarşıya getir diyen bile olur . Veterineri çağıran arayanda bilgisi olmayan evinde üç beş ineği olan genel çoğunlukta . Tarlada sürmeyi ekmeyi ilaçlama yapmayı bilmeyen sadece bilimsel bilgi verir . Adamın anlayacak kapasitesi yoksa karşıdakinin istediğini anlat ilacın bile dozajını tuturamaz bazı ilaçlar vardır tarlada kesek olmayacak etkili olması için . Çiftçi de ondan sonra yaptım olmadı gibi vs diyecek ama nasıl yaptı ? Ben bile yeri geliyo söylüyorum sen ne bilirsin havasında çiftçi cevap veriyo . Ama teknikte ve paratikte anlatacak bir mühendis olsa anlayacak . Ayrıca bu işin temeli ni bilmeyen sadece konuşmak la yetinir gibi olur benim karşımda . Her işin temeli vardır bu olmazsa üstünden ne yaparsan yap çöker çatlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
40.000 Ziraat Mühendisi Atama Bekliyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt